Weleda

WELEDA tiedottaa fluorin käytöstä suuhygieniatuotteissaan (tiedote 20.5.2014)

Fluoridi on hivenaine, jolla on keskeinen rooli luiden kasvulle ja kehittymiselle. Lisäksi sillä on hammaskiillettä vahvistavia ominaisuuksia. Kehon riittävä fluoriditaso vähentää karieksen esiintymistä hampaissa. Fluoridin tarve on kuitenkin yksilöllistä ja tämän vuoksi sitä on mahdollista saada yliannos, jolla on negatiivisia vaikutuksia (kuten luiden haurastuminen ja hampaiden fluoroosi).

Antroposofisena yrityksenä Weleda sisällyttää tuotteidensa valmistukseen myös perustajansa Rudolf Steinerin alkuperäiset, antroposofiset ajatukset. Tämän taustan perusteella mineraali fluoridi aiheuttaa paitsi kovuutta fyysisellä, henkisellä ja mielen tasolla ja voi olla esteenä yksilön suotuisalle kehitykselle.

Fluoridia esiintyy monissa ruoka-aineissa kuten kalassa, viljoissa, maidossa, pähkinöissä (erityisesti saksanpähkinässä) ja vedessä (esim. mineraalivedessä). Tämän vuoksi suuri osa ihmisistä saa tarpeellisen määrän fluoridia ravinnosta. Tarvittaessa fluoridilisää voidaan puutostilojen yhteydessä käyttää hammaslääkärin määräämän yksilöllisen hoito-ohjelman mukaan.
Weledan hammastahnat eivät sisällä vesiliukoista fluoridia. Ne tarjoavat kuluttajille fluorittoman vaihtoehdon suuhygienian hoitoon.

Tutustu Weledan hoitaviin suuhygieniatuotteisiin tästä.

Weleda_Salt Toothpaste

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *