Weleda

Weledasta

Vuodesta 1921 lähtien Weleda on valmistanut ihonhoitotuotteita ja antroposofisia lääkkeitä biodynaamisista ja ekologisista ainesosista. Nykyään Weleda löytyy 51 maasta maailmanlaajuisesti ja on johtava merkki antroposofisissa lääkkeissä, sekä uranuurtaja ja markkinajohtaja luonnollisen ja ekologisen ihonhoidon alalla. Suomessa Weledaa on myyty vuodesta 1961. Pohjoismaiden ja Baltian pääkonttori on sijainnut Järnassa, Tukholman ulkopuolella, vuodesta 1958.

Mitkään tuotteistamme eivät sisällä synteettisiä säilöntäaineita, väri- tai tuoksuaineita, tai parabeeneja, eikä ainesosia tai valmiita tuotteita ole testattu eläimillä. Nykyinen valikoimamme on laaja; löydät Weledalta tuotteita koko perheelle, aina vauvan ihonhoidosta, aikuisten vartalonhoidosta ja kasvojenhoidosta suunhoitoon sekä miesten ihonhoitoon.

Puhtaat kasviuutteemme ja ainesosamme ovat peräisin ympäri maailmaa, joko omista puutarhoistamme tai pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneiltamme. Teemme yhteistyötä paikallisten talonpoikien kanssa ja autamme heitä muuttamaan perinteiset viljelmänsä kestäviksi, ekologisiksi viljelmiksi. Näiden Fair trade-sopimusten avulla Weleda tarjoaa yhteisöille niin taloudellista kuin sosiaalistakin tukea. Se on tapa näyttää, että elämme niin kuin opetamme, "Sopusoinnussa ihminen ja luonto".