Luonnollinen kauneus

Lupaamme tarjota stimulaatiota ja inspiraatiota kehollesi, mielellesi ja sielullesi. Samanaikaisesti tuemme sinua, kun annat oman ainutlaatuisen elinvoimasi tulla esiin ja löydät sisäisen tasapainosi. Tämän positiivisen kumppanuuden myötä sinun oma ainutlaatuinen terveytesi ja todellinen kauneutesi tulevat esiin.

Kauneutta kehon, mielen ja sielun tasapainosta

Saavuttaaksemme kehon, mielen ja hengen tasapainon hyödynnämme ihmisiä ja luontoa koskevaa antroposofista näkemystä, jossa katsotaan elämän prosessien ihmiskehossa ja luonnossa olevan läheisessä suhteessa toistensa kanssa. Tämän näkemyksen perusteella kehitämme ainoastaan sellaisia vartalon- ja kauneudenhoitotuotteita, jotka on kokonaisuudessaan valmistettu luonnonaineista ja jotka ovat NaTrue:en sertifioimia.

 

Valmistaessamme tuotteitamme suojelemme aktiivisesti elollista ympäristöämme ja tuemme ympäristöstä huolehtimista ja sen säilyttämistä. Mikäli emme saa raaka-aineita omista Weleda-puutarhoistamme tai sertifioidusta luonnonvaraisten kasvien keruusta, hankimme tarvitsemamme ainesosat valituilta toimittajilta, usein ihmisiltä, joiden kanssa olemme työskennelleet jo monia vuosia. Jatkuva sijoituksemme tutkimukseen ja kehitykseen auttaa vaalimaan kauneutta ympäri maailman, ja me solmimme positiivisia suhteita tiimimme sisällä, asiakkaidemme ja reilun kaupan kumppaniemme kanssa.

 

Parasta luonnosta

Terveyttä ja elinvoimaa luonnollisilla tuotteilla, jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin

Luonnonmukainen kosmetiikka

Kauneus kumpuaa sisältä

Näemme kauneutta viljelemässämme maassa, kasvattamissamme kukissa ja rakentamissamme kumppanuuksissa. Tietenkin näemme kauneuden myös sinussa.

Sisäinen hehku

Elämä on jatkuvaa muutosta

Haluamme asiakkaidemme tuntevan olonsa hyväksi ja näyttävän hyvältä rohkaisemalla sisäistä kauneutta esille kaikissa elämänvaiheissa.

Elämänvaiheet

Avainkasvimme vastaavat erilaisia elämänvaiheita

Kaikilla tuotteillamme on keskeinen ainesosa, jota kutsumme ’lähdekasviksi’. Jokaisella näistä lähdekasveista on ominaisuuksia, jotka vastaavat asiakkaidemme erilaisia elämänvaiheita. Lähdekasvimme valitaan niiden erityisten vaikutusten vuoksi ja ihmisten erilaiset elämänvaiheet huomioon ottaen. Ne valitaan pitämään yllä kehon ja mielen tasapainoa ja jokaisen yksilön hyvinvointia. Weleda tarjoaa oikeat luonnolliset hoitotuotteet jokaiseen tarpeeseen, vartalon- ja kasvohoitotuotteita kaikenikäisille ihmisille kaikkiin elämänvaiheisiin, raskauden ajaksi, vauvoille ja hampaiden hoitoon.

 

Jokainen asiakas saa sisäisen kauneuden, terveyden ja onnellisuuden kehittymistä edistävää yksilöllistä hyötyä näistä kaikista tuotantofilosofiamme osa-alueista.

Tutustu avainkasveihimme

Ihon suojaaja ja sen luonnollisen kauneuden palauttaja

Manteli

Lihasten suojelija ja ruhjeiden parantaja

Arnikki

Kevään symboli ja kehon nuorentaja

Koivu

Puutarhan suosikkikasvi, jolla on monipuolisia parantavia, rauhoittavia ja palauttavia ominaisuuksia

Kehäkukka

Sitruunan piristävät ja vahvistavat ominaisuudet herättävät aistit ja kohottavat mielialaa

Sitrus

Auttaa elvyttämään aikuisen ihon luonnollisia puolustus- ja uudistumisprosesseja

Iltahelokki

Pitää yllä ihon kosteustasapainoa

Iiris

Rentouttava ihme, joka rauhoittaa kehoa ja sielua

Laventeli

Upeaa ravitsevuutta hiusten ja päänahan terveydeksi

Hirssi

Ravitsee ja vahvistaa tehden hiuksista pehmeät ja kiiltävät

Kaura

Äärimmäisyyksien tasapainottamisen mestari, joka virkistää ja uudistaa

Granaattiomena

Verenkierron tehostaja ja mielialan kohottaja

Rosmariini

Tehomarja, joka antaa elinvoimaa

Tyrni

Rakentava ja tasapainottava hiuspohjan hoitaja

Vehnä

Terveen ihon suojaaja ja tukija

Rohtosalkoruusu

Villikasvin kauneus ja harmonia

Villiruusu