Elämän kaudet

Weledan filosofiana on, että ikääntyminen on luonnollista, emme halua pysäyttää sitä emmekä tehdä kenestäkään nuorempaa. Sen sijaan haluamme asiakkaidemme tuntevan olonsa hyväksi ja näyttävän hyvältä auttaen sisäistä kauneutta näkymään jokaisessa elämänvaiheessa. Sisältä kumpuava säteily on meille erittäin tärkeää.

Alati muuttuva maailma

Niin tunnettua ja niin selvää, mutta usein emme huomaa, että meitä ympäröivä luonnollinen maailma on jatkuvassa rytmisen muutoksen ja edistyksen tilassa. Vuodenajat näyttävät luonnon kiertokulun, ja myös kehomme noudattaa jatkuvasti säännöllistä muutosrytmiä. Seitsemässä vuodessa kehomme solut ovat uudistuneet täysin, ja jokaisen seitsemän vuoden jälkeen tietoisuudellamme on mahdollisuus kehittyä perustavanlaatuisesti.

Fyysisestä kasvusta henkiseen tietoisuuteen

Antroposofia tunnistaa nämä elämäämme jaottelevat seitsemän vuoden jaksot ja osoittaa, kuinka erilaisia ihmisyytemme aspekteja voimme havaita kehittyessämme niiden myötä. Ensimmäisten kolmen seitsemän vuoden jakson aikana (ikävuodet 0−21) keho kehittyy vauvasta aikuiseksi. Kun tämä fyysinen jakso päättyy, aloitamme kolme seitsemän vuoden jaksoa (ikävuodet 21−42), joiden kuluessa mielemme tai sielumme kehittyy. Tänä aikana kysymme itseltämme seuraavia kysymyksiä: Kuka minä olen?, Kuinka haluan elää?, Mikä tekee minusta erilaisen mieltymyksiltäni ja kyvyiltäni? Ikävuosien 42 ja 63 välillä mieli ja niin kutsuttu ’korkeampi minä’ kehittyvät vaiheittain. Tämän elämänvaiheen aikana palvelemme yhä enemmän muita ihmisiä ja olemme asemassa, jossa voimme jakaa tietämystämme muiden tueksi ja hyödyksi.

Nämä muutokset eivät aina tapahtuu spontaanisti tai rauhan ja tyytyväisyyden tilassa. Joskus tarvitaan muutoksia ja kriisejä, jotta henkilökohtaisessa kehityksessä päästään seuraavalle tasolle. Hyvät uutiset? Jos otamme nämä muutokset vastaan tietoisina, että ne tapahtuvat, meillä on mahdollisuus antaa elämällemme aktiivisesti uusi suunta.

Ailahtelevaa elämää

Ihon tarpeet ikävuosina 21–28 aikana elämän ollessa

Nuoret aikuiset ovat elämänsä värikkäimmässä vaiheessa. He ovat vihdoin tarpeeksi itsenäisiä ottamaan selvää, mitä maailmalla on tarjottavanaan, ja monet asiat muuttuvat. Tässä elämänvaiheessa ajelehdimme maailman mahdollisuuksien löytämisen ja turvallisuuden kaipuun välillä. Jatkuvat muutokset heijastuvat usein ihoon, joka voi olla kuiva ja herkkä, mutta myös puhdistamista tarvitseva ja tulehdusaltis.

Iiriskasvi on luonnon lahja voimakkaiden rasitusten tasapainottamiseen. Iiriksen varsi säätelee kosteutta niin hyvin, että kasvi kasvaa menestyksekkäästi suolla, mutta kestää hyvin myös erittäin kuivia kausia. Ihonhoitotuotteiden valikoimamme, jonka lähdekasvina on iiris, sisältää juuri nämä nuorten aikuisten ihonhoidossa hyödylliset ominaisuudet. Nämä tuotteet tukevat ihon itsesäätelykykyä ja auttavat ihoa palautumaan terveeseen tasapainoon.

Iris Hydrating Night Cream

Luonnollinen yövoide pintakuivalle iholle

Iris Hydrating Day Cream

Luonnollinen päivävoide kuivalle iholle

Elämä täydessä kukoistuksessaan

Ihon tarpeet elämän huippuvuosina ikävuosien 28–42 aikana

Täytettyämme 30 vuotta huomaamme, että elämällä on syvempi merkitys. Ei ole kyse vain mahdollisimman monista kokemuksista, vaan ennemminkin kokemustemme laadusta ja vaikutuksesta. Tasapainottelemme tässä elämänvaiheessa työn, perheen, vapaa-ajan ja ystävyyssuhteiden monien vaatimusten välillä. Emotionaalisesti liikumme nuoruuden optimismin ja aikuisen tyyneyden välillä. Ihomme kokee samanlaisia muutoksia: se on vielä nuori ja kimmoisa, mutta siihen ovat kehittyneet myös ensimmäiset ilmerypyt, eikä se enää mukaudu stressiin yhtä nopeasti kuin aiemmin. Tässä elämänvaiheessa kaunis viiliruusu antaa iholle välttämätöntä harmoniaa ja edistää sen uusiutumista. Herkkä ja samalla kova ruusu yhdistää vastakohtia ja tasapainottaa vaihteluita. Wild rose -tuotesarjan kasvo- ja vartalonhoitotuotteissa Rosa Mosquetan siemenöljy tukee ihon rakennetta ja auttaa kosteustasapainon ylläpitämisessä. Villiruusu myös vahvistaa ihoa hienovaraisesti, jolloin ensimmäiset rypyt vähenevät. 


Wild Rose Smoothing Facial Lotion

Luonnollinen kosteusvoide, joka tasoittaa ihoa

Wild Rose Smoothing Day Cream

Luonnollinen ihonhoitotuote, joka tasoittaa ihoa

Wild Rose Smoothing Night Cream

Luonnollinen yövoide, joka sisältää ruusunmarjansiemenöljyä

Elämää kaikkine vivahteineen

Ihon tarpeet ikävuosien 42–56 aikana, kun elämän tuulet on jo koettu

Kun vanhenemme, olemme monen monia kokemuksia rikkaampia. Olemme löytäneet paikkamme elämässä, seisomme tukevasti molemmat jalat maassa, kaikki sujuu hyvin ja luomme henkilökohtaista karismaa, jota voisimme ehkä kutsua ’kypsyydeksi’. Aiemmin elämässämme katsoimme pääasiassa tulevaisuuteen, nyt tulemme tietoisemmiksi menneisyytemme arvosta. Mutta tämä elämänvaihe ei ole pysähtyneisyyden vaihe, paremminkin käännekohta, josta voimme lähteä jälleen kerran uusiin suuntiin.

Granaattiomena on kasvi, joka kuvaa tätä tasapainotilaa täydellisesti. Sen kehitysvaiheet eivät ole peräkkäisiä kuten muissa kasveissa, vaan ne ovat limittäisiä ja päällekkäisiä. Jokaisessa kasvuvaiheessa menneisyys ja tulevaisuus ovat havaittavissa kasvin kasvutilassa. Siksi granaattiomenan aktiiviset ainesosat sopivat niin hyvin tämän ikäiselle iholle. Kun iho ei enää pystykään säilyttämään tarpeeksi kosteutta, kun se kuivuu entistä nopeammin ja menettää vahvuuttaan ja elastisuuttaan. Pomegranate-tuotesarjamme kasvo- ja vartalonhoitotuotteet tukevat näitä muutoksia ihanasti, edistävät ihon uudistumista ja aktivoivat solujen uusiutumista.

Pomegranate Firming Eye Cream

Luonnollinen silmänympärysvoide ryppyjä vastaan

Pomegranate Firming Serum

Luonnollinen anti-age-seerumi, joka sisältää granaattiomenamehua

Pomegranate Firming Night Cream

Tehokas luonnollinen yövoide ryppyjä vastaan

Pomegranate Firming Day Cream

Luonnollinen päivävoide, joka vähentää ryppyjä

Uusia tavoitteita ja uusia alkuja

Ihon tarpeet 56. ikävuoden jälkeen uusien tavoitteiden ja lähtökohtien aikana

Kun arki on ollut vuosikymmeniä täynnä omistautumista, tyydytyksen hakemista perheen ja työn sitoumuksien organisoinnista, monet meistä etsivät nyt uutta henkistä ulottuvuutta elämäänsä. Nyt kun meillä on vihdoin enemmän aikaa itsellemme, voimme siirtää fokuksen ajatuksesta ’minun pitää’ ajatukseen ’minä voin’ tai ’minä haluan’. Aikuinen nainen alkaa päästää irti aiemmasta arkielämästään ja tarttuu avautuviin mahdollisuuksiin. Hän luottaa siihen, että hänen kokemuksensa ja intuitionsa johtavat uudenlaiseen elämään yksilönä, jolla on ainutlaatuinen kypsyytensä.

 

Kultaisena kukkiva iltahelokki on myös irtautunut kasvimaailman tavanomaisesta rytmistä kukkimalla yön saapuessa. Se tukee aikuisen naisen uutta itsetuntoa, tukee hänen ihonsa terveyttä ja tuo yksilöllisyyden esiin. Iltahelokki vaikuttaa aikuisen ihmisen ihoon, jolla alttiutta kuivumiseen, kireyteen ja ryppyihin ja antaa iholle uudistavia impulsseja, jotka stimuloivat, stabiloivat ja vahvistavat ihon suojakerrosta ja antavat iholle uudenlaisen hohdon.

Löydä muuta

Perinteisen ja antroposofisen lääketieteen yhdistäminen

Weledassa tavoitteenamme on lääketieteellisen hoidon kokonaisvaltainen lähestymistapa. Tietomme ja käytäntömme pohjautuvat antroposofisen lääketieteen periaatteisiin

Kokonaisvaltainen käsitys terveydestä

Kauneus kumpuaa sisältä

Näemme kauneutta viljelemässämme maassa, kasvattamissamme kukissa ja rakentamissamme kumppanuuksissa. Tietenkin näemme kauneuden myös sinussa.

Sisäinen hehku

Parasta luonnosta

Terveyttä ja elinvoimaa luonnollisilla tuotteilla, jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin

Luonnonmukainen kosmetiikka