Luonnonmukainen kosmetiikka

Luonnonmukaisia terveyttä ja elinvoimaa ylläpitäviä, jokaisen yksilön tarpeisiin mukautettuja tuotteita; tämä on Weledan luonnonkosmetiikan ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon perusajatus. Weleda on pyrkinyt vahvistamaan kehon, mielen ja hengen tasapainoa tuotteillaan heti siitä alkaen, kun sen toiminta alkoi yli 90 vuotta sitten. Toisin sanoen haluamme sinun voivan hyvin fyysisesti, psyykkisesti ja henkisesti.

Vahvistetaan ihoa sen sijaan että peiteltäisiin virheitä

Ihomme on suurin aistinelimemme, mutta se on myös sivu, jolle elämäntarinamme kirjoitetaan. Ihon kautta tunnemme ja kohtaamme ulkomaailman, ja ihostamme syntyvä ensivaikutelma ilmentää myös kauneuttamme siinä. Ulkomuoto kuvastaa yksilön ikää, elämän energiaa, emotionaalista tasapainoa ja henkistä terveyttä. Kun koko organismi menettää luonnollisen tasapainonsa, iho muuttuu herkemmäksi intensiivisten ärsykkeiden, hermostuneisuuden ja hormonaalisten vaihteluiden vuoksi.

Weledan luonnonkosmetiikan tarkoituksena on tukea yleistä hyvinvointia. Jotta pysyt kunnossa ja terveenä, on erittäin tärkeää, että koet ihosi hyvinvoinnin aivan konkreettisesti. Body Care -ideassamme on ehdottoman tärkeää, että tuotteemme vahvistavat ihon omia voimavaroja ja kykyjä, eivätkä korvaa niitä tai piilota heikkouksia.

Näkemyksemme ihmisen ja luonnon välisestä harmonisesta yhteydestä tekee Weledan hoitotuotteista ainutlaatuisia. Kun käytät Weleda-tuotetta, voit nähdä, haistaa ja tuntea tämän itse. Luonnolliset ainesosat antavat kohdistettua tukea kehosi omille luonnollisille prosesseille ja parantavat sisäistä tasapainoa. Ne parantavat ihosi kykyä ravita, parantaa ja hoitaa itseään. Näitä suojaominaisuuksia vahvistetaan valikoidusti tukien itseparantumista ja uusiutumista, jolloin häiriintynyt tasapaino saadaan jälleen palautumaan. Tuemme siis ihon elinvoimaisuutta, emme vain tarjoa sille sitä, mitä siltä puuttuu.

Hoivaa, ymmärrä, kunnioita

Valmistamme luonnollisia tuotteitamme äärimmäisen huolellisesti ja antaumuksellisesti. Se alkaa antroposofisesta ja tieteellisestä tietämyksestä, joka auttaa meitä valitsemaan jokaiselle sarjalle lähdekasvin, ja jatkuu raaka-aineiden huolellisena biodynaamisten periaatteiden mukaisena valintana ja reseptien ja koostumusten tunnollisena laatimisena. Huolenpidon, vuorovaikutuksen ja luonnon kunnioittamisen periaatteet ohjaavat kaikkea, mitä me teemme. Tuotantoprosessimme ovat hellävaraisia ja kestävän kehityksen ehdot täyttäviä, ja niitä tarkkaillaan jatkuvasti kehittämistä ajatellen.

Löydä muuta

Kauneus kumpuaa sisältä

Näemme kauneutta viljelemässämme maassa, kasvattamissamme kukissa ja rakentamissamme kumppanuuksissa. Tietenkin näemme kauneuden myös sinussa.

Sisäinen hehku

Elämä on jatkuvaa muutosta

Haluamme asiakkaidemme tuntevan olonsa hyväksi ja näyttävän hyvältä rohkaisemalla sisäistä kauneutta esille kaikissa elämänvaiheissa.

Elämänvaiheet