Sisäinen hehku

Weledan tehtävänä on aktiivisesti vaalia kauneutta stimuloimalla ja aktivoimalla kehoasi, mieltäsi ja henkeäsi. Saavuttaaksemme tämän tunnistamme kauneuden käyttämässämme maaperässä, kasvattamissamme kukissa ja solmimissamme kumppanuuksissa, jotka kunnioittavat ihmismieltä ja luonnonmukaista maailmaa. Luonnollisesti näemme tämän kauneuden myös sinussa.

Kauneus kumpuaa sisältä

Jo vuosituhansien ajan ihmiset ovat halunneet hoitaa kehoaan, pitää ihonsa pehmeänä ja hiuksensa kiiltävinä. Meillä on tietoa lukuisista kauneusrituaaleista kaikilta ihmiskunnan aikakausilta, puhtaassa vedessä tai kuumassa höyryssä kylpemisestä, ihon kuorinnasta savella tai harjalla ja voiteilla ja öljyillä voitelusta. Jotkut näistä hoidoista, kuten Kleopatran kuuluisat maitokylvyt, ovat edelleen tunnettuja.

Perinteinen ihonhoito keskittyy usein vain antamaan iholle sitä, mitä siltä puuttuu, mutta me tarkastelemme asiaa laajemmasta näkökulmasta. Näkemyksemme mukaan kehosta huolehtimisesta on hyötyä sekä kauneudelle että terveydelle. Vartalonhoidon tulisi pitää yhtäläisesti yllä kehon, mielen ja sielun välistä tasapainoa. 

Persoonallinen kauneus

Saavutamme tämän biodynaamisilla viljelymenetelmillämme ja kehittämällä reilun kaupan kumppanuuksia, joiden myötä pyrimme vaikuttamaan positiivisesti maailmaan. Teemme tämän tietenkin aidoilla tuotteilla, jotka vaikuttavat kehoosi raviten, parantaen ja sisäisen tasapainon ja hehkun saavuttamista edistäen. Uskomme vahvasti luonnon viisauteen perustuvaan jokaisen yksilön terveyden ja kauneuden tukemiseen ja yhdistämme luonnonmukaisten ainesosien erinomaisia ominaisuuksia vahvistaaksemme ihon omia voimavaroja. Huolellisesti valikoidut lähdekasvimme antavat ihonhoitotuotteillemme hyvin erityisen luonteen, koska uskomme, että luonnon ja ihmisten elämänprosessit ovat yhteydessä toisiinsa. Tällaista kokonaisvaltaisella työskentelytapaa noudattaen toivomme pystyvämme vaalimaan maailmassa sisäistä kauneutta ja säteilyä.

Löydä muuta

Parasta luonnosta

Terveyttä ja elinvoimaa luonnollisilla tuotteilla, jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin

Luonnonmukainen kosmetiikka

Elämä on jatkuvaa muutosta

Haluamme asiakkaidemme tuntevan olonsa hyväksi ja näyttävän hyvältä rohkaisemalla sisäistä kauneutta esille kaikissa elämänvaiheissa.

Elämänvaiheet