Luonnostaan

Me Weledassa ymmärrämme luonnon ja ihmisen harmonisen yhteenkuuluvuuden. Tämän tiedon pohjalta olemme vuodesta 1921 tarkoin valinneet tuotteisiimme luonnolliset ainesosat tukemaan kehon omia vahvuuksia.

Jokaisella kasvilla on salaisuutensa

Kaikki avainkasvimme ovat ainutlaatuisia ja niillä on erityinen suhde ihmiseen. Tavoitteenamme on löytää jokaisen kasvin sisäinen salaisuus, selvittää sen luonne ja mahdollisuus auttaa meitä.

Avainkasvimme

Pitkäaikaiset kumppanuudet

Ostaessamme raaka-aineita otamme erityisesti huomioon toimintamme ympäristövaikutukset, mutta haluamme yhtä lailla varmistaa, että työntekijöitä, raaka-aineiden toimittajia ja yhteistyökumppaneita kohdellaan hyvin.

Raaka-aineiden projektit

"Katsoessamme luontoa mikään ei siellä ole eristyksissä vaan aina yhteydessä johonkin."

(Johannn Wolfgang von Goethe)

Viljelmiltä kaupan hyllylle

Weledassa on sitouduttu suhtautumaan luontoon vastuullisesti ja huolehtien. Raaka-aineidemme laadukkuus ja saatavuus varmistetaan biodynaamisella viljelyllä omissa lääkeyrttipuutarhoissamme, keräämällä sertifioidusti luonnonvaraisia kasveja ja tiiviillä yhteistyöllä pitkäaikaisten alihankkijoidemme kanssa.

Laatu

Mistä tuotteemme tehdään

Korkeimmat laatuvaatimukset ja luonnonvarojen kunnioittava käyttö liittyvät saumattomasti yhteen: kolme neljännestä kasviraaka-aineistamme saadaan luomu- tai biodynaamisilta viljelmiltä sekä luonnonvaraisia kasveja sertifioidusti keräämällä.

Katso tuoteseloste

Luonnontuotteita