Granaattiomena

Äärimmäisyyksien tasapainottamisen mestari, joka stimuloi ja uudistaa

Granaattiomena, Punica granatum, näyttää ulkoa hauraalta ja kuivalta, mutta onkin sisältä yllättävän täyteläinen ja mehevä lukemattomine siemenineen, joista jokaista pehmustaa mehukas punainen malto ja jotka muistuttavat pieniä, jalokivimäisiä marjoja.

Monissa kulttuureissa granaattiomena on tunnettu jo tuhansia vuosia. Se on lähtöisin muinaisesta Persian valtakunnasta, joka hallitsi nykypäivän Kreikan, Turkin, Iranin ja Irakin alueita, ja sitä viljellään edelleenkin eniten Välimeren alueella, Lähi-idässä ja Intiassa. Näissä kulttuureissa hedelmää on pidetty antiikin ajoista lähtien kauneuden, hedelmällisyyden, aistikkuuden ja voiman symbolina. Kasvi on hyvin pitkäikäinen, ja sen yksilöt voivat olla yli 200 vuotta vanhoja. Viime vuosina granaattiomena on alettu uudelleen käyttää ruoanlaittoon ja uutena kosmetiikan raaka-aineena.

Tieteellisesti todistettu tehokkuus

Arvokas granaattiomenan siemenöljy on antioksidantista ja uudistavaa, koska se sisältää runsaasti polyfenoleja. Nämä luonnossa esiintyvät fytokemikaalit toimivat erinomaisina vastustajina vapaille radikaaleille, joiden tiedetään nopeuttavan ihon ja solujen ikääntymistä. Granaattiomenan siemenöljy elvyttää ihon soluja niin, että iho kiinteytyy ja tasoittuu luonnollisesti. Lukuiset tieteelliset tutkimukset ovat viime aikoina osoittaneet sen monet positiiviset ominaisuudet.

Jatkuva kasvu

Granaattiomenan erittäin virkistävää ja elvyttävää vaikutusta ihoon tehostaa se, että kasvin kasvuprosessit eivät ole peräkkäisinä vaiheita eikä niiden välillä ole havaittavia taukoja, vaan ne ovat toisiinsa yhdistyviä, rinnakkaisia ja limittyviä aivan kuin ihmisten elämänvaiheetkin.

Granaattiomenan edullisista ominaisuuksista on meille eniten hyötyä 40 vuoden iästä alkaen.. Tässä elämänvaiheessa alamme pohtia menneisyyden kokemuksiamme ja tiedämme, mitä haluamme. Ikääntyessämme ihomme muuttuu, sen elinvoimaisuus heikkenee, uusiutuminen hidastuu ja ihon kovettumistaipumus alkaa saada voiton ihon kyvystä elpyä itsestään yön aikana.

Juoheiden siirtymävaiheiden mestari

Nyt on mahdollista hyödyntää granaattiomenan arvokkaat ominaisuudet. Tuoreuden ja kypsyyden yhteys luo edellytykset sen dynaamisille ja palauttaville vaikutuksille. Granaattiomenan siemenöljy stabiloi ja rentouttaa ihoa elämän siirtymävaiheissa, ylläpitää sisäistä ja ulkoista kauneutta ja antaa meille rohkeutta kohdata tulevaisuus luottavaisin mielin.

Pomegranate Firming Eye Cream

Luonnollinen silmänympärysvoide ryppyjä vastaan

Pomegranate Creamy Body Wash

Luonnollinen suihkuvoide, joka sisältää luomugranaattiomenaa

Regenerating Body Lotion

Uudistavaa ja kiinteyttävää ihonhoitoa.

Pomegranate Firming Serum

Luonnollinen anti-age-seerumi, joka sisältää granaattiomenamehua

Pomegranate Firming Night Cream

Tehokas luonnollinen yövoide ryppyjä vastaan

Pomegranate Regenerating Hand Cream

Luonnollinen käsivoide, joka sisältää antioksidantteja

Pomegranate Firming Day Cream

Luonnollinen päivävoide, joka vähentää ryppyjä