Hirssi

Ravitsevat ja vahvistavat ominaisuudet tekevät hiuksistasi pehmeät ja kiiltävät

Ikiaikaisen tiedon mukaan kaura tunnettiin voimaa antavana viljana. Sadonkorjuun aikaan pohjoisesta kotoisin olevan kauran sato tuodaan pellolta viimeisenä, näin kaikki mahdollinen aika hyödynnetään auringonvalon, ilman ja lämmön varastoimiseen.

Vahvuutta luonnosta

Vesielementti on erittäin tärkeä kauran elinvoimalle. Vahvojen juurien ja pitkän kasvuajan ansiosta kaura imee runsaasti vettä maasta ottaen kasvaessaan vastaan arvokasta piihappoa nestemäisessä muodossa. Muihin viljoihin verrattuna kauran intensiivinen kahden äärimmäisyyden (kuumuus ja vesi) vastaanottokyky ja sen kyky yhdistää nämä kaksi on ainutlaatuista. Tämä on perusedellytys kaikille elävän organismin ravitsemuksellisille ja aineenvaihdunnallisille prosesseille, ja kaura on erinomainen tässä tehtävässä. Vesi virtaa koko kasvin läpi intensiivisemmin kuin esimerkiksi vehnän tai hirssin läpi, ja tämä tekee kaurasta erityislaatuisen kasvin. Suuria määriä mineraalipohjaista piihappoa, fosforia ja rautaa kulkeutuu kypsyvien tähkien tunnusomaisiin vihneisiin.

Terveelliseen aloitukseen

Kaurauutteen luonnollisia ainesosia voi käyttää hiusten ja hiuspohjan normaalin rakenteen palauttamiseen. Näin kaura tukee, rakenteellisesti ja elvyttäen, hiuksia niiden ensisijaisessa tehtävässä, ihmisen elimistön suojaamisessa, lämmittämisessä ja peittämisessä. Jos hiukset ovat kuivat ja vaurioituneet, kauran aktiiviset ainesosat vähentävät hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista tasoittamalla hiusten pintaa. Kun hiusten pinta on sileä ja vaurioitumaton, se heijastaa valoa parhaiten. Hiuksista tulee luonnollisen kiiltävät ja sileät.