Iltahelokki

Auttaa stimuloimaan aikuisen ihon luonnollisia puolustus- ja palautusprosesseja

Vaikka iltahelokki kasvaakin karussa, kuivassa ja tiiviissä maassa, sen kauniit kukat avautuvat nopeasti muutaman minuutin kuluttua hämärän laskeutumisesta. Ne pysyvät auki koko yön, runsaat kultaiset kukat valaisevat ympäristöään pimeässä hehkuen aamunkoittoon saakka. Iltahelokki yhdistää kasvaessaan ja kukkiessaan vanhan päivän uuteen.

Ainutlaatuinen suoja iholle

Iltahelokin siementen öljy sisältää suuria pitoisuuksia välttämätöntä linolihappoa ja y-linoleenihappoa, joita kehomme tuottaa itse yhä vähemmän ikääntyessämme. Molemmat rasvahapot ovat tärkeitä ihon uloimmalle kerrokselle ja ehdottoman tärkeitä ihon suojakerroksen muodostumiselle. Iltahelokin siementen öljy suojaa ihoa kosteuden haihtumiselta, poistaa kovia kohtia ja tukee solujen kasvua ja uudistumista.

Omassa tahdissaan

Elämän myöhemmässä vaiheessa naiset aloittavat usein uudelleensuuntautumisen jakson. Oltuaan vuosikymmeniä aktiivisia arjessa ja haettuaan tyydytystä arjen organisoinnista naiset haluavat nyt mahdollisesti etsiä uusia henkisiä ulottuvuuksia. Aivan kuten iltahelokki on vapauttanut itsensä kasvimaailman tavallisesta rytmistä kukkiessaan illan tullessa, kypsä nainen irrottautuu aiemmasta jokapäiväisestä elämästään ja tarttuu uusiin mahdollisuuksiin. Hän luottaa siihen, että hänen kokemuksensa ja intuitionsa johtavat hänen elämäänsä yksilönä omassa roolissaan ja kohti saavutettavia tavoitteita.

Uusi elämänvaihe

Iltahelokki auttaa naisia tässä elämänvaiheessa, tukee ihon kykyä ilmaista luonnetta. Se tarjoaa kuivuuteen taipuvaiselle aikuiselle iholle aineita ja impulsseja, jotka stimuloivat aineenvaihduntaa ja tukevat ainutlaatuisen, yksilöllisen heleyden palautumista.