Koivu

Kevään symboli ja kehon nuorentaja

Niin kuin linnunlaulu kertoo heräävästä keväästä, koivun nuoret lehdet kuvastavat uuden kasvun raikkautta, elinvoimaa ja valoa tehden tästä hoikasta puusta valkoisine kuorineen todellisen kevään symbolin. Touko- ja kesäkuun vaihteessa koivu kasvaa voimakkaasti, täynnä ainesosia, jotka myös antavat uutta sysäystä ja energiaa omiin järjestelmiimme.

Virkistää kehoa, nuorentaa oloa

Koivunmahla tunnettiin kaunistavana ja vahvistavana lääkkeenä Saksassa ja sillä hoidettiin kuumetta ja vatsavaivoja, kun taas koivunlehtikeitettä käytettiin ihotautien ja haavojen hoidossa. Pohjois-Euroopassa ja Venäjällä koivun tiedettiin auttavan painonpudotuksessa. Arvokkaat aineet kuten C-vitamiini aktivoivat luonnollista rasvanpolttoa. Koivun flavonoidien nauttiminen sisäisesti puhdistaa ja auttaa solujen suojaamisessa stimuloimalla aineenvaihduntaa ja poistamalla ylimääräistä vettä kudoksista. Tämä diureettinen vaikutus tunnettiin perinteisesti ’kevätkuurina’.

Weledan koivutuotteisiin kuuluu nuorentavia kevätjuomia ja vartalohoitoja, jotka tasoittavat ja selkeyttävät ihoa.

Pohjoisen kauniiseen Freija-jumalattareen liitetystä koivusta tuli pyhä puu ja sitä pidettiin suuressa arvossa saksalaisten ja slaavilaisten parissa. Koivupuun tuominen kylään heräävän kevään merkkinä on yhä tänäkin päivänä käytössä oleva tapa – koivusalkoja voi nähdä keväällä monissa saksalaisissa kylissä ja kaupungeissa. Naimattomat miehet lahjoittavat perinteisesti mielitietylleen koristellun koivupuun − ehkä symbolina pitämään hänet terveenä ja kauniina.

Pearl Scrub Birch

Pearl Scrub

Luonnonmukainen vartalokuorinta, joka kuorii ja puhdistaa

Birch Cellulite oil

Luonnollinen vartaloöljy selluliitti-iholle