Manteli

Ihon suojaaja ja sen luonnollisen kauneuden palauttaja

Ilo silmälle

Valkoisten ja vaaleanpunaisten kukkien yltäkylläinen meri −mantelipuiden vuosittainen kukinta-aika on valloittava näky. Ihmiset ovat viljelleet tätä kaunista, arvokkaita kivihedelmiä tuottavaa puuta yli 4 000 vuoden ajan. Se viihtyy erityisesti Välimeren alueella ja Kaliforniassa, mutta myöskin Itä- ja Keski-Aasiassa. Mantelissa terveellisellä, suojaavalla kuorella ja vankalla, runsaasti öljyä ja ravintoaineita sisältävällä ytimellä on harmoninen suhde.

Almond flower in blossom - Weleda

Täynnä terveellisiä ainesosia

Manteli on täynnä hivenaineita ja vitamiineja. Se sisältää tyydyttämättömiä rasvahappoja, laadukasta proteiinia ja kaiken lisäksi se maistuu herkulliselta. Siksi ei varmaankaan tule yllätyksenä, että manteli sopii erinomaisesti ihonhoitoon. Suurin tuntoelimemme, iho, altistuu nykyään kaikenlaisille rasituksille: ympäristön vaikutukselle, stressille ja epätasapainoiselle ruokavaliolle. Siksi se saattaa olla herkkä, kuiva ja ärtynyt. Manteliöljy on yksi arvokkaimmista ihonhoitoöljyistä, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja muodostaa suojaavan kerroksen. Koska manteliöljyn rakenne muistuttaa ihon ulompia rasvakerroksia, sen ainesosat imeytyvät ihoon erittäin hyvin. Tyydyttymättömien rasvahappojen erittäin korkea pitoisuus ei ole hyväksi vain sydämelle ja aivoille, vaan se vahvistaa myös ihon hydrolipidikalvoa ja suojaa sitä kosteuden haihtumiselta. Mantelin E-vitamiini on tunnettu antioksidantti, joka tuhoaa vapaita radikaaleja ja hidastaa ihon vanhenemisprosessia. Ärtynyttä ihoa suojataan hyvin, ja se voi elpyä ja saada takaisin luonnollisen kauneutensa.

Ainutlaatuisen mieto ja hajusteeton puhdistusaine herkälle iholle
Kevyt, hajusteeton kosteusvoide, tarkoitettu erityisesti suojaamaan herkkää sekatyyppistä ihoa
Almond Sensitive Skin suihkuvoide puhdistaa ja hoitaa ihoa hellävaraisesti
Erityisen mieto koostumus, joka on kehitetty vain muutamista, tarkoin valituista ainesosista. Hoitaa hellävaraisesti ja rauhoittaa ärtymisherkkää ihoa.
Hoida herkkää, kuivaa ihoa päivin ja öin hajusteettomalla täyteläisellä, manteliöljyä sisältävällä voiteella.
Täyteläisintä hoitoa herkälle iholle
Mieto koostumus, joka rauhoittaa ja tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta herkkäihoisen käsille.