Sitrus

Sitruunan raikastavat ja energisoivat ominaisuudet elvyttävät ja kohottavat mielialaa

Herättää aistisi

Tuoksusta ei voi erehtyä. Se herättää kaikki aistimme, tarjoaa meille selkeyttä ja keveyttä. Raikas sitruunan tuoksu on yhtä energisoivaa kuin sen elinvoimainen värikin. Sitruksen voimakkaat eteeriset öljyt täyttävät koko kasvin. Pienet valkoiset kukat tuoksuvat huumaavan ihanilta, mutta arvokkaita eteerisiä öljyjä löytyy myös kuoresta, hedelmälihasta ja jopa sitruunalle ominaisista ovaalinmuotoisista lehdistä.

Sitruunapuu suorastaan pursuu elinvoimaa. Ikivihreä, keskikokoinen puu on ainoa puu, joka kukkii ja tuottaa hedelmiä samanaikaisesti lähes koko vuoden ympäri. Puu voi tuottaa yhden vuoden aikana jopa 1 000 kiloa sitruunoita. Sitruuna on säilyttänyt tuottoisan puun maineensa vuosisatojen ajan. Pohjois-Intiasta peräisin oleva sitruunapuu matkasi ympäri maailman jo keskiajalla. Nykyään sitä viljellään Kiinasta Espanjaan, se menestyy parhaiten hedelmällisessä maaperässä runsaassa auringonvalossa. Ja se ei todellakaan pidä kylmästä. Lämpömittarin tulisi näyttää vähintään 15−30 astetta. Hyvissä olosuhteissa sitruunapuut voivat kasvaa jopa 100-vuotiaiksi. 

C-vitamiinin lähde

On yleisesti tiedossa, että kitkerä hedelmä on kirjaimellisesti täynnä C-vitamiinia. Sitruunamehu on todistetusti tehokas kotilääkitys flunssaa vastaan. Kuuma sitruunamehu hunajan kera virkistää ja antaa uutta voimaa, ja mitä kypsempi sitruuna on, sitä intensiivisempi hedelmän happo on, ja sitä enemmän se avaa supistavaa, kirkastavaa ja raikastavaa vaikutustaan antaen sinulle uutta elinvoimaa − niin sisäistä kuin ulkoistakin.

Pirteitä eteerisiä öljyjä keholle ja mielelle

Siksi käytämme sitruunan runsasta, yltäkylläistä energiaa tuotteissamme. Hedelmän eteeriset öljyt ja puhdas luonnollinen mehu ovat todistetusti tärkeitä lääkkeiden ja hygieniatuotteiden ainesosia. Citrus Body Care -sarjaamme käytämme ainoastaan sisilialaisen Samalita-osuuskunnan biodynaamisesti kasvattamia sitruunoita. Osuuskunta on tuottanut jo vuosikymmenien ajan sitruunoita, joiden sokeripitoisuus, happamuus ja vitamiinipitoisuus ovat erityisen korkeita. Niiden arvokkaat eteeriset öljyt hoitavat sekä ihoamme että myös mieltämme, ja niiden voimakas tuoksu herättää mielen ja saa meidät hyvälle tuulelle heti aamulla.

Refreshing Body Lotion

24 h kosteutus ja välitön virkistys

Citrus Deodorant

Sitruksen raikas luonnollinen deodorantti

Citrus Creamy Body Wash

Luonnollinen suihkuvoide, jossa tuoksuu raikas sitrus