Tyrni

Marja on todellinen tehopakkaus, joka antaa elinvoimaa

Kiviseen maaperään sitkeästi takertuva tyrni, jonka paksut juuret tunkeutuvat karuun maahan, on selviytyjä ja kasvikunnan edelläkävijä, joka ei vaadi paljoa menestyäkseen. Koko kasvukautensa ajan tyrnistä näkyy sen elinvoima ja energisyys. Tämä näkyy myös juuristossa, joka ulottuu jopa 12 metrin etäisyydelle. Se pystyy ottamaan ravinteita niukkaravinteisesta, huokoisesta maasta ja kukoistaa näissä vaativissa kasvuolosuhteissa.

 

Tyrni tarvitsee ehdottomasti auringonvaloa. Puolustautuva pensas kovine, terävine lehtineen ja lukuisine piikkeineen on todellinen auringonpalvoja. Kirkkaat, kultaisenpunaiset marjat imevät itseensä auringon säteilyä ja tuottavat arvokkaita vitamiineja. Tyrnin kauniit mutta vaikeasti kerättävät marjat ovat monivitamiinipommeja, jotka vahvistavat kehoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

 

Tyrnin sitkeys on sen tärkein ominaisuus. Kirkkaat marjat sisältävät poikkeuksellisen paljon C-vitamiinia, mutta myös B12-vitamiinia (kobalamiini), joka on erityisen tärkeää kasvissyöjille. Varsinkin kylmänä ja pimeänä vuodenaikana immuunijärjestelmämme hyötyy marjojen ravinteista, mikä tukee tämän järjestelmän itsesäätelyä, kun elimistö saa luonnonmukaisia vitamiineja. Tämä puolestaan antaa energiaa ja tehostaa immuunijärjestelmän toimintaa.

Auringon ystävä

Tyrni on myös todellinen kauneuden lähde. Siementen täyteläinen öljy ja malto suojaavat ihoa ja vahvistavat sen suojaavaa vaikutusta. Runsas linoli- ja linoleenihappopitoisuus, palmito-oleiinihappo- sekä E-vitamiinipitoisuus rauhoittavat ihon ärsytystä. Tyrniöljyn oranssipunainen väri tulee karotenoideista ja kasvin erityinen suhde valoon, ilmaan ja lämpöön tekee siitä erityisen sopivan ehkäisemään auringon aiheutumia ihovaurioita ja edistämään auringon jo aiheuttamien vaurioiden parantumista. Tyrniöljy ehkäisee ihon kuivumista ja tukee ihon energioiden tervettä vuorovaikutusta. Tyrni-ihonhoitosarjamme on kunnianosoitus tälle terveyden ja elinvoiman lähteelle.

Sea Buckthorn Creamy Body Wash

Luonnollisen raikas suihkuvoide, joka sisältää tyrniöljyä

Revitalising Body Lotion

Palauttaa ihosi kosteustasapainon

Sea Buckthorn Body Oil

Luonnollinen vartaloöljy, joka sisältää tyrniä

Sea Buckthorn Hand Cream

Kosteuttava luonnollinen käsivoide