Villiruusu

Villikasvin kauneus ja harmonia

Kukkien kuningatar, rakkauden lähettiläs, kauneuden ja puhtauden symboli

Mikään muu kukka ei kiehdo meitä niin ikuisesti kuin ruusu.

Ei ihme, että ruusulla on lähes legendaarinen maine kukkien joukossa. Jopa muinaiset babylonialaiset viljelivät ruusuja valmistaakseen niiden terälehdistä tuoksuvia voiteita. Kiinassa kasvatettiin ruusuja aiemmin erityisesti pengerviljelmillä koska ruusujen uudistava vaikutus tunnettiin siellä yleisesti. Kaarle Suuren aikana ihmiset käyttivät ruusun terälehtiä kurlaamiseen ja parantaviin kylpyihin, kun taas arvokkaan ruusuöljyn tislaus keksittiin todennäköisesti Persiassa. Eteeristä öljyä pidettiin erittäin arvokkaana, koska sen talteenotto oli ja on edelleenkin erittäin kallista. Yhteen litraan ruusuöljyä tarvitaan kolme miljoonaa kukkaa. Tänä päivänä lajikkeita ja tuoksuja on olemassa lukemattomia määriä, villiruusulajikkeita noin 150, lähes kaksi kolmasosaa niistä on kotoisin Aasiasta.

Kauneuden ja vahvuuden tasapainoa

Ruusukasvin sisäiset arvot ovat yhtä merkittäviä - ja ne ovat erityisen voimakkaita ruusun luonnonvaraisissa muodoissa. Villiruusu pitää helposti tasapainonsa sileyden ja kestävyyden, vaatimusten ja mukautuvuuden välillä. Viljeltäessä ruusut ilmaisevat elinvoimaisuuttaan ja harmonista ulkomuotoaan ainutlaatuisella kauneudellaan ja lumoavalla tuoksullaan. Villiruusut puolestaan sisäistävät elinvoimansa ja kehittävät sisäisiä ominaisuuksiaan, jotka luovat arvokasta rosa mosqueta -siemenöljyä.

Rosa moschatan siementen öljy silottaa ihoa

Runsaine piikkeineen villiruusu vetäytyy ja hillitsee samalla impulsseja, jotka haluavat kasvaa ulospäin. Näin saavutetaan sisäinen tasapaino. Tämä sopusointu piilee villiruusun hedelmässä – ruusunmarja on käärinyt siemenensä erityisen huolellisesti.

 

Myös ihomme terveys hyötyy ruusun tasapainottavista ominaisuuksista. Rosa mosquetan öljy rauhoittaa ja tasoittaa ihoa samalla kun damaskinruusun tuoksu harmonisoi mielialaa. Käytämme villiruusulajiketta rosa mosqueta ja sen punaista ruusunmarjaa ihonhoitosarjassamme Wild Rose Face and Body. Rosa mosquetan siemenöljy on yksi tehokkaimmista ihoa pehmentävistä öljyistä. Etenkin, kun saavutetaan 30 vuoden ikä, jolloin iho muuttuu vähitellen vaativammaksi ja kuivaksi, villiruusuihonhoitosarjamme voima alkaa vaikuttaa. 

Wild Rose Smoothing Facial Lotion

Luonnollinen kosteusvoide, joka tasoittaa ihoa

Wild Rose Smoothing Day Cream

Luonnollinen ihonhoitotuote, joka tasoittaa ihoa

Harmonising Body Lotion

Hemmottelevaa ja kosteuttavaa hoitoa, jolla saat sileämmän ihon

Wild Rose Deodorant

Alumiiniton luonnollinen suihkedeodorantti

Wild Rose Smoothing Night Cream

Luonnollinen yövoide, joka sisältää ruusunmarjansiemenöljyä