Laatu

Weledalle laatu on tärkeintä. Weleda-nimi merkitsee aukotonta laatua hankinnasta tuotteeseen, ja laatuajattelumme koskee myös tapoja, joilla asiakkaamme käyttävät tuotteitamme.

Woman preparing seedlings

Laatua joka vaiheessa

Weledan luonnonkosmetiikka edustaa vahvaa välittämistä ja laatua, joka taataan aina raaka-ainehankinnoista tuotantoon, pakkauksiin ja valmiiden tuotteiden toimitukseen asti.
Laatulupaus
Gardener in The Field at Weleda UK

Viljelykulttuuri

Lääkekasvipuutarhat ovat kuuluneet olennaisina Weledan yrityskulttuuriin jo toiminnan aloitusvuodesta 1921 saakka. Lue lisää puutarhoistamme eri puolilla maailmaa.
Puutarhamme
Image of Sesame Mexico - 2258

Kylvö ennen korjuuta

Noin kolme neljännestä kasviainesosistamme saadaan luomu- tai biodynaamisilta viljelmiltä sekä sertifioidusti luonnonvaraisia kasveja keräämällä. Emme tietenkään voi kasvattaa kaikkia kasveja itse.
Raaka-aineiden hankinta

Raaka-aineesta tuotteeksi

Tislaamalla, uuttamalla tai potensoimalla: tuotteissamme käytetyistä luonnonraaka-aineista saadaan ihmisen tarpeisiin sopivia vain asianmukaisilla käsittelyillä.

Tuotanto
Natrue logo

NaTrue ja muut laatutunnukset

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnollista kosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu luonnonkosmetiikan laatumerkki, joka tuo selvyyttä nimikeviidakkoon.

Sertifioinnit ja merkinnät

Elämänmittainen kokemus

Meillä on yli 90 vuoden kokemus luonnollisten kosmetiikka- ja lääketuotteiden valmistamisesta. Ihminen ja luonto sopusoinnussa -mottomme mukaisesti Weleda on sitoutunut suhtautumaan luontoon vastuullisella ja välittävällä tavalla. Raaka-aineidemme korkea laatu ja saatavuus varmistetaan biodynaamisen viljelyn avulla omissa lääkeyrttipuutarhoissamme, sertifioidun luonnonvaraisten kasvien keruun avulla tai tiiviissä yhteistyössä pitkäaikaisten alihankkijoiden kanssa.

 

Raaka-aineidemme laadun lisäksi kestävän kehityksen ehdot täyttävä ja sosiaalisesti vastuullinen kaupankäynti, joka tunnetaan yleisesti reiluna kauppana (fair trade), on meille erittäin tärkeää. Tämä koskee koko tuotantoketjua.

Vältämme johdonmukaisesti synteettisten väriaineiden ja tuoksujen sekä ’luontaisenkaltaisten säilöntäaineiden’ käyttämistä. Tuotteidemme hajustamiseen käytetään ainoastaan luonnollisia eteerisiä öljyjä.

 

Kaiken toimintamme sosiaalinen, materiaalis-ympäristöllinen, tuotteidemme käyttöä koskeva ja hoidollinen laatu ovat ne neljä peruslähtökohtaa, joihin Weledan laatu perustuu.

Korkealaatuiset tuotteemme

Luonnollisen raikas suihkuvoide, joka sisältää tyrniöljyä
Täysin luonnollinen vartaloemulsio, joka sisältää tyrniöljyä
Luonnollinen vartaloöljy, joka sisältää tyrniä
Kosteuttava luonnollinen käsivoide