Laatu

Weledalle laatu on tärkeintä. Weleda-nimi merkitsee aukotonta laatua hankinnasta tuotteeseen, ja laatuajattelumme koskee myös tapoja, joilla asiakkaamme käyttävät tuotteitamme.

Laatua joka vaiheessa

Weledan luonnonkosmetiikka edustaa vahvaa välittämistä ja laatua, joka taataan aina raaka-ainehankinnoista tuotantoon, pakkauksiin ja valmiiden tuotteiden toimitukseen asti.
Laatulupaus

Viljelykulttuuri

Lääkekasvipuutarhat ovat kuuluneet olennaisina Weledan yrityskulttuuriin jo toiminnan aloitusvuodesta 1921 saakka. Lue lisää puutarhoistamme eri puolilla maailmaa.
Puutarhamme

Kylvö ennen korjuuta

Noin kolme neljännestä kasviainesosistamme saadaan luomu- tai biodynaamisilta viljelmiltä sekä sertifioidusti luonnonvaraisia kasveja keräämällä. Emme tietenkään voi kasvattaa kaikkia kasveja itse.
Raaka-aineiden hankinta

Raaka-aineesta tuotteeksi

Tislaamalla, uuttamalla tai potensoimalla: tuotteissamme käytetyistä luonnonraaka-aineista saadaan ihmisen tarpeisiin sopivia vain asianmukaisilla käsittelyillä.

Tuotanto

NaTrue ja muut laatutunnukset

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnollista kosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu luonnonkosmetiikan laatumerkki, joka tuo selvyyttä nimikeviidakkoon.

Sertifioinnit ja merkinnät

Elämänmittainen kokemus

Meillä on yli 90 vuoden kokemus luonnollisten kosmetiikka- ja lääketuotteiden valmistamisesta. Ihminen ja luonto sopusoinnussa -mottomme mukaisesti Weleda on sitoutunut suhtautumaan luontoon vastuullisella ja välittävällä tavalla. Raaka-aineidemme korkea laatu ja saatavuus varmistetaan biodynaamisen viljelyn avulla omissa lääkeyrttipuutarhoissamme, sertifioidun luonnonvaraisten kasvien keruun avulla tai tiiviissä yhteistyössä pitkäaikaisten alihankkijoiden kanssa.

 

Raaka-aineidemme laadun lisäksi kestävän kehityksen ehdot täyttävä ja sosiaalisesti vastuullinen kaupankäynti, joka tunnetaan yleisesti reiluna kauppana (fair trade), on meille erittäin tärkeää. Tämä koskee koko tuotantoketjua.

Vältämme johdonmukaisesti synteettisten väriaineiden ja tuoksujen sekä ’luontaisenkaltaisten säilöntäaineiden’ käyttämistä. Tuotteidemme hajustamiseen käytetään ainoastaan luonnollisia eteerisiä öljyjä.

 

Kaiken toimintamme sosiaalinen, materiaalis-ympäristöllinen, tuotteidemme käyttöä koskeva ja hoidollinen laatu ovat ne neljä peruslähtökohtaa, joihin Weledan laatu perustuu.

Korkealaatuiset tuotteemme

Raikas, elvyttävä suihkuvoide, joka sisältää luonnonmukaisia luomuöljyjä.
Intensiivistä vartalonhoitoa kuivalle iholle
Kullankeltaisen, täyteläisen öljyn kevyt kosketus janoiselle iholle
Kevyt, nopeasti imeytyvä käsivoide päivittäiseen käyttöön