Laatulupaus

Weledan luonnonkosmetiikka- ja lääketuotteet ovat huolellisuuden ja laadun valinnan tulos, raaka-aineiden hankinnasta valmistukseen, pullotukseen ja valmiiden tuotteiden toimitukseen asti. Laatumme perustuu tiukkoihin kriteereihin, joihin sisältyy lukuisia kestävänkehityksen ehdot täyttäviä tuotekehitystä, raaka-aineita, alkuperää, tuotantoa, lisäaineita, hajusteiden käyttöä, eläinkokeita, pakkauksia ja muita tekijöitä koskevia ohjeita.

Kokonaisvaltainen käsityksemme laadusta

Weledan tuotteiden luonnollisia raaka-aineita jalostetaan valikoiden ja varovaisesti niin, että aineiden ja aktiivisten ainesosien vaikuttavat ominaisuudet voivat kehittyä parhaimmilleen. Ihmisen laaja-alainen, mahdollisimman täydellinen luonnon ymmärtäminen, joka on kehon, sielun ja mielen yhtäläinen kokemus, johtaa laajaan kiinnostukseen siitä, kuinka aineet liittyvät toisiinsa antroposofiassa. Tämä puolestaan johtaa parempaan laadunmääritykseen, mikä taas johtaa tuotteisiin, jotka ovat aidosti aktiivisia ja antavat käyttäjilleen ihanan mukavuuden tunteen. Meille on ensisijaisen tärkeää tarjota kuluttajille, potilaille ja heidän terapeuttisiin tarpeisiinsa parasta laatua, koska uskomme, että vain huolella valitut ja jalostetut luonnolliset aineet voivat auttaa kehoa ylläpitämään lukuisia tasapainoltaan herkkiä toimintojaan.

Ei synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita, ei geenimuunneltuja ainesosia, ei silikoneja, parafiinia tai maaöljypohjaisia tuotteita eikä synteettisia rasvoja

Laadun varmistaminen kaikissa tuotantovaiheissa

Tieteellisten testausmenetelmien jatkuva kehittäminen on myös tärkeä osa laadunvarmistusta. Kosmetiikkatuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan aina ilman synteettisiä väriaineita ja tuoksuja, säilöntäaineita ja muuntogeenisiä organismeja, silikoneja, parafiinejä, muita öljytuotteita ja synteettisiä rasvoja. Aina kun on mahdollista, käytämme luomu- tai biodynaamisesti viljeltyjä ja valvotusti kerättyjä luonnonvaraisia raaka-aineita. Eläinkokeet ovat kiellettyjä niin tuotanto- kuin myös kehitysvaiheessa ja käytämme tuotteidemme tuoksuina ainoastaan luonnollisia eteerisiä öljyjä. Weledan tuotteet valmistetaan siis niin, että synteettisiä tai ’luontaisenkaltaisia’ säilöntäaineita ei tarvita.

Weledan motto ’Ihminen ja luonto sopusoinnussa’ toimii tärkeänä perusperiaatteena koko luonnonkosmetiikan ja lääketuotteiden valmistusketjussa. Hankinta, pakkausmateriaalit ja valmiit tuotteet täyttävät moninaiset vaatimukset, joita ovat muun muassa määräysten noudattaminen, hyvän valmistustavan noudattaminen, farmakopean mukaisuus ja erityisten kansallisten säädösten noudattaminen maissa, joissa on tuotantoa ja myyntiä. Raaka-aineidemme materiaalinen ja ekologinen laatu ovat meille erittäin tärkeitä kuten myös kaupankäynnin sosiaalinen laatu.

Löydä muuta

Viljelykulttuuri

Lääkekasvipuutarhat ovat kuuluneet olennaisina Weledan yrityskulttuuriin jo toiminnan aloitusvuodesta 1921 saakka. Lue lisää puutarhoistamme eri puolilla maailmaa.

Puutarhamme

Raaka-aineesta tuotteeksi

Tislaamalla, uuttamalla tai potensoimalla: tuotteissamme käytetyistä luonnonraaka-aineista saadaan ihmisen tarpeisiin sopivia vain asianmukaisilla käsittelyillä.

Tuotanto

Kylvö ennen korjuuta

Noin kolme neljännestä kasviainesosistamme saadaan luomu- tai biodynaamisilta viljelmiltä sekä sertifioidusti luonnonvaraisia kasveja keräämällä. Emme tietenkään voi kasvattaa kaikkia kasveja itse.

Raaka-aineiden hankinta

NaTrue ja muut laatutunnukset

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnollista kosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu luonnonkosmetiikan laatumerkki, joka tuo selvyyttä nimikeviidakkoon.

Sertifioinnit ja merkinnät