Tuotanto

Luonnon hoitava vaikutus ihmisen ulottuville

Menetelmiä ovat tislaus, uuttaminen ja potensointi: hellävaraisten käsittelymenetelmien avulla luonnonraaka-aineista ihmisten tarpeisiin sopiviksi. Weledalla on onneksi runsaasti kokemusta luonnonaineiden parantavien ja rauhoittavien ominaisuuksien hyödyntämisestä.

Luonnollinen ja tehokas

Jalostamme noin tuhatta luonnonainetta kosmetiikkaan ja lääketuotteisiin. Mutta luonnonmukaisuus ei riitä meille, vaan käytettävien ainesosien on oltava myös tehokkaita. Niiden on tuettava kehosi omaa kykyä parantua ja palautua rasituksesta sekä tuettava koko kehon pysymistä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin hyvässä kunnossa. Jotta voimme varmistaa tuotteissamme käyttämiemme ainesosien luontaisen voiman, korjaamme sadon nopeasti ja jalostamme sitä mahdollisimman vähän käsitellen materiaalia kaikissa vaiheissa hyvin huolellisesti. Sopivin tuotantomenetelmä määräytyy tapauskohtaisesti Weledan lääkealan tuntemuksen ja kokemuksen perusteella.

Ensinnäkin ’potensoimme’ kaikki nesteemme liikuttelemalla niitä hellävaraisesti käsin tietyllä tavalla. (Voit kuvitella mielessäsi, että pidät kädessäsi tölkkiä ja liikutat sitä pehmeästi pituussuunnassa kahdeksikkokuvion mukaisesti). Kaikissa kuumennus- ja sekoitusprosesseissamme ylimääräisten energialähteiden mahdollinen vaikutus pidetään minimissä, wi-fi-signaalien ja sähkömagneettisen säteilyn voimakkuus mitataan, säteily minimoidaan, ja herkimpien jalostusvaiheiden suoritusalueet suojataan siltä mahdollisimman täydellisesti.

Antroposofisten lääkkeiden valmistusmenetelmät

Lisäksi antroposofisessa lääketieteessä metallin ja planeettojen välisten voimien, mikrokosmoksen ja makrokosmoksen välinen vuorovaikutus on tärkeässä asemassa. Valitsemme potensoinnin ajat seuraamalla kalenteria. Esimerkiksi hopean potensointia ei saa koskaan suorittaa vähenevän kuun aikana. Käytämme kaikkiin potensointeihin tislattua vettä, jota pidämme elvyttävänä.

Ja koska uskomme vahvasti kaikkien olentojen kauneuden vaalimiseen, emme testaa ihonhoitotuotteitamme tai niiden ainesosia eläimillä. Sama koskee myös tavarantoimittajiamme.

Tuotantoprosessit

Lämpökäsittelyjä, kuten tislausta varten, arvokkaita eteerisiä öljyjä uutetaan esimerkiksi laventelin kukista vesihöyryn avulla. Tuloksena saatuja luonnollisia tuoksuja käytetään Weledan eri kosmetiikkatuotteiden hajustamiseen. Maserointi on yksi Weledan tärkeistä prosesseista. Tässä prosessissa vastaleikatut kehäkukkakasvit murskataan ja sekoitetaan alkoholi-vesiliuokseen. Kahden viikon kuluttua seos puristetaan ja suodatetaan: näin saadaan kehäkukkatinktuuraa, arvokasta kasviuutetta.

Kaikkia prosesseja ja prosessointivaiheita yhdistää yksi asia, ne luovat sillan ainesosan luonnollisen tilan ja ihmisten välille ja tuovat luonnossa kasvavan meidän ulottuvillemme, jolloin hyödymme ainesosan luonnollisista hoitavista ja parantavista ominaisuuksista. 

NaTruen sertifioima

Kestävän kehityksen ehdot täyttävien tuotantomenetelmien ja sen huolellisuuden ansiosta, jota noudatamme käyttäessämme luonnon resursseja, Weleda on saanut sertifioinnin NaTruelta, kansainväliseltä voittoa tavoittelemattomalta organisaatiolta, jonka tavoitteena on tarjota opastusta ja varmuutta kuluttajille ympäri maailman määrittämällä sertifioinnille tiukat ja yksityiskohtaiset vaatimukset. Olemme ylpeitä siitä, että olemme NaTruen perustajajäsen.

Löydä muuta

Laatua joka vaiheessa

Weledan luonnonkosmetiikka edustaa vahvaa välittämistä ja laatua, joka taataan aina raaka-ainehankinnoista tuotantoon, pakkauksiin ja valmiiden tuotteiden toimitukseen asti.

Laatulupaus

Viljelykulttuuri

Lääkekasvipuutarhat ovat kuuluneet olennaisina Weledan yrityskulttuuriin jo toiminnan aloitusvuodesta 1921 saakka. Lue lisää puutarhoistamme eri puolilla maailmaa.

Puutarhamme

Kylvö ennen korjuuta

Noin kolme neljännestä kasviainesosistamme saadaan luomu- tai biodynaamisilta viljelmiltä sekä sertifioidusti luonnonvaraisia kasveja keräämällä. Emme tietenkään voi kasvattaa kaikkia kasveja itse.

Raaka-aineiden hankinta

NaTrue ja muut laatutunnukset

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnollista kosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu luonnonkosmetiikan laatumerkki, joka tuo selvyyttä nimikeviidakkoon.

Sertifioinnit ja merkinnät