Image of Skin Food product

Tehokasta hoitoa kuivalle iholle

Tehokasta hoitoa kuivalle iholle

Skin Food on palkittu monitoimivoide parantavilla kasviuutteilla ja -öljyillä, joka tehokkaasti ravitsee kuivaa ja hyvin kuivaa ihoa. Ainutlaatuinen koostumus luonnollisia ainesosia palauttaa ihon omaa suojakerrosta. 100% luonnollinen sisältö ja ekologisesti sertifioitu.

Image of pansy flower cut in half
100% sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Image of pansy flower cut in half Image of Skin Food Icon

Mitä Skin Food sisältää?

Skin Food on täysin luonnollinen ekologinen ja ravinteikas monitoimivoide, joka kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti kuivaa ja hyvin kuivaa ihoa. Voide sisältää rauhoittavaa manteliöljyä, vahvistavaa auringonkukkaöljyä, antioksidanttirikasta rosmariinia ja hoitavaa kehäkukkaa. Skin Food on ekologisesti sertifioitu, 100% luonnollinen ja sisältää 0% synteettistä sisältöä. Tuote on dermatologisesti testattu ja NATRUE sertifioitu. NATRUE sertifikaatti on yksi tiukimmista luonnonkosmetiikan sertifikaateista Euroopassa.

Mihin Skin Food käytetään?

Skin Food:in monipuolisten käyttötapojen ansiosta se on täydellinen monitoimivoide pitää mukana laukussa.
Useiden julkkisten ja meikkitaitelijoiden meikkipusseissakin vilahtava voide ravitsee kuivaa ihoa ilmiömäisen tehokkaasti. Runsaan koostumuksen ansiosta Skin Food sopii käytettäväksi erityisen hyvin rohtuneille ihoalueille, kuiville huulille, kynsinauhoille ja jaloille. Skin Food voide antaa kauniin hehkun ja toimii hyvin korostustuotteena kasvoilla meikin alle, tai säilytä kesäiset sääret mahdollisimman kauan hieromalla sääriin Skin Foodia
Voide auttaa myös hyttysen puremiin tai hoitamaan nenän tiheän niistämisen aiheuttama ihon hankaus. Skin Foodia käyttää myös kiipeilijät, cross-fit harrastelijat ja muut joilla on hyvin kuivat ja hilseilevät kädet.

  • Paras monitoimituote 2018, ensimmäinen sija 2018 / Damernas Värld / Green Beauty Awards

  • Paras käsivoide 2018 / ensimmäinen sija / Ekotipset

  • Vuoden Eko tuote 2017, toinen sija / Damernas värld

  • Skin Food Best Product Eco 2016, ensimmäinen sija / KICKS Beauty Awards

  • Skin Food Vuoden Tuote 2016, kolmas sija / Organic Beauty Awards

Skin Food palkittiin 2018 vuoden parhaaksi monitoimituotteeksi, Green Beauty Awards:eissa ja on vuosien mittaan voittanut useita palkintoja.

Skin Food tutorials by Emmily Banks