Arnica Massage Oil

Lämmittävää lihasten hierontaa arnikkiuutteella.

Lämmittele tai jäähdyttele tehokkaan arnikkiöljyhieronnan avulla ennen urheilusuoritusta tai rasittavaa toimintaa ja sellaisten jälkeen

Avainkasvit

Arnikki

Lihasten suojelija ja ruhjeiden parantaja

Opi lisää

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Stimuloiva hierontaöljy, joka sisältää Arnica montanan uutetta, lihaksia lämmittävään hierontaan ennen urheilusuorituksia ja niiden jälkeen. Lämmittää ja rentouttaa lihaksia.

 

Eräs Weledan tunnetuimmista tuotteista, arnikkihierontaöljy, on täysin luonnonnonmukaisen kasviraaka-aineisiin perustuvan tehokkuuden malliesimerkki. Auringonkukasta ja oliivista peräisin olevia puhtaista kasviöljyjä sekoitetaan arnikki- ja koivunlehtiuutteisiin. Tämä tuote silottaa ihoa ja lisää sen elastisuutta ja kiinteyttä. Valmistele kehosi urheilusuorituksiin verenkiertoa tehostavan hieronnan avulla tai jäähdyttele rasittavan toiminnan jälkeen laventelin ja rosmariinin eteeristen öljyjen stimuloivassa tuoksussa. Tulet arvostamaan tämän täysin luonnonmukaisen tuotteen hyötyjä, oletpa urheilija, ulkona työskentelevä tai muulla tavalla toimelias ihminen, joka pitää huolta kehostaan.

Tuotteen ominaisuudet

Lämmittävä, tasoittava, virkistävä. Kiinteyttää ihoa, parantaa sen elastisuutta ja edistää solujen uusiutumista. Dermatologisesti testattu, ei ärsytä ihoa. Ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita, tuoksuja ja väriaineita eikä mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita.

Natrue

Natrue

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnonkosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu laatumerkintä luonnonmukaiselle ja luonnolliselle kosmetiikalle, ja tuo selkeyttä tuoteviidakkoon. NaTruen tunnuksella merkityt tuotteet täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Lue lisää
Vegan

Vegan

Vegan-tunnuksestamme voi nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Kaikki yrityksen Vegan-tunnuksen omaavat tuotteet on merkitty selkeästi ja näkyvästi, ja ne ovat taatusti täysin vegaanista kosmetiikkaa.

Lue lisää

Ainesosat

Ainesosat

Arnikkiuute

Arnica Montana Extract

Arnikkikasvista saatava uute edistää ihon aineenvaihduntaa ja vaikuttaa antimikrobisesti. Se soveltuu ainesosaksi myös väsyneille jaloille tarkoitettuihin tuotteisiin.

Raaka-aineet

Raaka-aineet

Karpaattien vuoristo, Romania

Arnikki

Arnikkia (Arnica montana) on käytetty vuosikymmenien ajan lihas- ja ruhjevammojen sekä nyrjähdysten hoidossa. Tähän mennessä kasvista on tunnistettu lähes 150 farmakologisesti aktiivista ainesosaa. Arnikkiuute on tärkeä aines monissa Weledan farmakologisissa tuotteissa, erityisesti lääkinnällisissä voiteissa. Käytämme arnikkia myös luonnonkosmetiikassamme.

Opi lisää

Käyttö

Käyttö

Käyttö: Hiero lihaksiin joko ennen urheilusuoritusta ennen rasittavaa toimintaa tai sen jälkeen muutama tippa öljyä tai käytä hellävaraiseen hierontaan kylvyn tai suihkun jälkeen. Älä levitä öljyä rikkoutuneelle iholle.