Birch Cellulite oil

Luonnollista hoitoa selluliitti-iholle.

Virkistävä hierontaöljy jalkojen, reisien ja takamuksen ’appelsiini-iholle.’ Nopeavaikutteinen, tehokas ja kokonaan kasviraaka-aineista valmistettu.

Avainkasvit

Koivu

Kevään symboli ja kehon nuorentaja

Opi lisää

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Parantaa selluliitti-ihon ulkonäköä jaloissa, takamuksessa ja vatsassa luonnollisten kasviöljyjen ja -uutteiden avulla. Kiinteyttää ja tasoittaa selluliitti-ihoa.

 

Selluliittia muodostuu luonnostaan, mutta ei sinun silti tarvitse pitää sitä! Weledan Birch Cellulite Oil -öljy, joka sisältää myös arvokkaita kasviainesosia, on täysin luonnonmukainen selluliitinhoitokeino. Luonnonmukaisesti kasvatetun nuoren koivun lehtien, rosmariinin ja ruskuksen uutteet stimuloivat ihon aineenvaihduntaa. Niihin sekoitetaan muita aktiivisesti vaikuttavia öljyjä, muun muassa runsaasti vitamiineja sisältävää vehnänalkioöljyä ja jojobaöljyä, joka tunnetusti pitää kosteuden siellä, missä sen kuuluukin olla. Hajusteina greippi- ja sypressiöljyt. Kaikilla tämän öljyn ainesosilla on tarkoituksensa, ja tämä tuote toimii.

Tuotteen ominaisuudet

Säännöllinen käyttö pehmentää, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa ja vähentää selluliittiä. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita ja väriaineita eikä mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita.

22%

koehenkilöistä koki ihonsa joustavuuden parantuneen*

*Testattu 28 käyttöpäivän jälkeen
21%

koehenkilöistä koki ihonsa tulleen sileämmäksi*

*Testattu 28 käyttöpäivän jälkeen
Vegan

Vegan

Vegan-tunnuksestamme voi nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Kaikki yrityksen Vegan-tunnuksen omaavat tuotteet on merkitty selkeästi ja näkyvästi, ja ne ovat taatusti täysin vegaanista kosmetiikkaa.

Lue lisää
Natrue

Natrue

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnonkosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu laatumerkintä luonnonmukaiselle ja luonnolliselle kosmetiikalle, ja tuo selkeyttä tuoteviidakkoon. NaTruen tunnuksella merkityt tuotteet täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Lue lisää

Ainesosat

Ainesosat

Koivunlehtiuute

Betula Alba Leaf Extract

Koivunlehdet sisältävät flavonoideja ja tanniineja, jotka aktivoivat ihon aineenvaihduntaa ja kehon nesteenpoistoa. Koivunlehtiuute on ihanteellista sekä hierontaöljyissä että pehmentävissä hiustenhoitotuotteissa. Se vaikuttaa sidekudoksia vahvistavasti. 

Käyttö

Käyttö

Käyttö: Jotta saisit aikaan parhaat tulokset, käytä öljyä kaksi kertaa päivässä neljän viikon ajan ja sen jälkeen päivittäin hoitotuloksen ylläpitämiseksi. Levitä öljyä pyörivin hierovin liikkein reisien, lantion ja takamuksen iholle. Tehosta verenkiertoa kuivahieronnalla tai kuumia ja kylmiä suihkuja vuorotellen ja Birch Body Scrub -vartalokuorinnan avulla.