Cuticle Softener Pen

Kynsinauhojen pehmentämiseen ja hellävaraiseen muotoiluun

Luonnollisen kauniit kynnet ja hoidetut kynsinauhat Cuticle Softener Pen -kynsinauhakynällä.

Avainkasvit

Granaattiomena

Äärimmäisyyksien tasapainottamisen mestari, joka stimuloi ja uudistaa

Opi lisää

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Kätemme kertovat meistä paljon ja ne altistuvat monenlaisille rasitustekijöille kaiken aikaa, päivittäin. Siksi ne kaipaavat hieman ylimääräistä hoivaa. Cuticle Softener Pen -kynsinauhakynällä voit pehmentää ja muotoilla arat kynsinauhat. Tuote sisältää ravitsevia, huolella valittuja luonnollisia ainesosia, kuten luomugranaattiomenansiemenöljyä ja kehäkukkauutetta. Weledan kynsienhoitotuotteissa on myös täysin luonnollinen tuoksu, joka piristää mieltä.

Tuotteen ominaisuudet

Vegaaninen, gluteeniton ja dermatologisesti testattu

Ainesosat

Ainesosat

Granaattiomenansiemenöljy

Punica Granatum Seed Oil

Granaattiomenansiemenöljy on melko paksua ja sen väri voi vaihdella keltaisesta punertavaan. Se on tehokas aine ja sisältää runsaasti harvinaista granaattiomenahappoa, joka on tyydyttymätön rasvahappo. Tämä arvokas kasviöljy on myös antioksidatiivinen. Se edistää ihon korjautumista ja sitä pidetäänkin erinomaisena ainesosana kuivan, ikääntyneen ja rasittuneen ihon hoitotuotteissa.

Käyttö

Käyttö

Laita tuotetta kynsinauhoihin ja anna vaikuttaa noin 10 s. Muotoile kynsinauhoja varovasti kynän kärjellä. Hoitoa kannattaa täydentää tämän jälkeen vielä Nail Care Pen -kynsienhoitokynällä, joka ravitsee ja suojaa itse kynsiä.