Evening Primrose Age Revitalising Body Oil

Luonnonmukaista iltahelokkiöljyä sisältävä vartaloöljy

Kuivaa ihoa hoitava vartaloöljy, joka kosteuttaa ja vahvistaa ihon rakennetta

Avainkasvit

Image of evening primrose flower

Iltahelokki

Auttaa stimuloimaan aikuisen ihon luonnollisia puolustus- ja palautusprosesseja

Opi lisää

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Evening Primrose Revitalising Body Oil on kuivaa ihoa hoitava vartaloöljy, joka sisältää luonnonmukaista iltahelokkiöljyä ja ravitsevaa jojobaöljyä. Kosteuttaa ihoa syvältä ja antaa raikasta heleyttä. Miedossa kukkaistuoksussa yhdistyvät magnolia, santelipuu ja kardemumma.

Tuotteen ominaisuudet

  • Kuivaa ihoa hoitava vartaloöljy sisältää luonnonmukaista iltahelokkiöljyä sekä runsaasti linolihappoa ja pehmentävää jojobaöljyä
  • Kosteuttaa ja heleyttää
  • Hurmaava kukkaistuoksu, jossa yhdistyvät magnolia, santelipuu ja kardemumma
70%

Koki tuotteen olevan tehokkaasti ravitseva*

*28 päivän käytön jälkeen
www.natrue.org logo

Natrue

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnonkosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu laatumerkintä luonnonmukaiselle ja luonnolliselle kosmetiikalle, ja tuo selkeyttä tuoteviidakkoon. NaTruen tunnuksella merkityt tuotteet täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Lue lisää
Vegan info

Vegan

Vegan-tunnuksestamme voi nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Kaikki yrityksen Vegan-tunnuksen omaavat tuotteet on merkitty selkeästi ja näkyvästi, ja ne ovat taatusti täysin vegaanista kosmetiikkaa.

Lue lisää

Käyttö

Käyttö

Title

Hiero Evening Primrose Revitalising Body Oil -vartaloöljyä aavistuksen kostealle iholle kylvyn tai suihkun jälkeen. Voit myös tehostaa Weledan luonnollisten vartaloemulsioiden ravitsevaa vaikutusta lisäämällä niihin muutaman tipan vartaloöljyä.