Evening Primrose Revitalising Body Wash

Raikas, kukkaistuoksuinen suihkuvoide, joka on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle

Iltahelokin kukkien tuoksun perusteella kehitetty tuoksu leijuu ympärilläsi peseytyessäsi, ja ihostasi tulee sametinpehmeä ja hehkuva.

Avainkasvit

Iltahelokki

Auttaa stimuloimaan aikuisen ihon luonnollisia puolustus- ja palautusprosesseja

Opi lisää

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Tämän samettisen pehmeän suihkuvoiteen tuoksun kehittämisen lähtökohtana oli iltahelokin kukkien tuoksu. Sukella tähän ihanaan tuoksuun ja koe täyteläisen suihkuvoiteen antama hellivä puhtauden tunne.

 

Tämä mieto, kasvipohjaisen suihkuvoide saa ihosi kukoistamaan kuin iltahelokin kukat sateessa. Se on luonnonmukainen suihkuvoide, kehitetty juuri sinulle. Sen hurmaava tuoksu tulee iltahelokin kukista. Hieno macadamiapähkinäöljy hemmottelee ihoasi ja luomulaatuinen iltahelokki hoitaa sen sametinpehmeäksi ja elinvoimaiseksi. Kylve upeassa tuoksussa ja nauti ihosi hehkusta.

Tuotteen ominaisuudet

Puhdistaa hellävaraisesti ylläpitäen samalla kosteustasapainoa. Täysin luonnonmukainen raikas kukkaistuoksu. Vegaaninen, gluteeniton ja dermatologisesti testattu ja hyväksytty.

73%

koehenkilöistä koki ihonsa tuntuvan samettisen pehmeältä*

*(itsearviointi 28 käyttöpäivän jälkeen)
Natrue

Natrue

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnonkosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu laatumerkintä luonnonmukaiselle ja luonnolliselle kosmetiikalle, ja tuo selkeyttä tuoteviidakkoon. NaTruen tunnuksella merkityt tuotteet täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Lue lisää
Vegan

Vegan

Vegan-tunnuksestamme voi nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Kaikki yrityksen Vegan-tunnuksen omaavat tuotteet on merkitty selkeästi ja näkyvästi, ja ne ovat taatusti täysin vegaanista kosmetiikkaa.

Lue lisää

Käyttö

Käyttö

Käyttö: Koko kehon puhdistukseen suihkussa tai kylvyssä. Miedot, kasvipohjaiset pinta-aktiiviset aineet eivät vaahtoa ylenpalttisesti.