Evening Primrose Age Revitalising Hand Cream

Luomulaatuinen iltahelokkiöljy vahvistaa, kiinteyttää ja ravitsee kuivien käsien ikääntyvää ihoa.

Ylellinen käsivoide kultaisiin vuosiin, hellii ja hoitaa kuivia käsiä, tuoksuu hurmaavalta.

Avainkasvit

Iltahelokki

Auttaa stimuloimaan aikuisen ihon luonnollisia puolustus- ja palautusprosesseja

Opi lisää

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Intensiivisesti uudistava, täyteläisen tuoksuva voide käsien kuivalle iholle. Ylellisen tuoksuisen voiteen sisältämä täyteläinen sheavoi tasoittaa ja ravitsee aikuista ihoa.

 

Kukkivan iltahelokin kukkien hieno tuoksu antaa meille vihjeen tämän upean, täyteläisen käsivoiteen erityisestä tuoksusta. Santelipuun salaperäinen pohjatuoksu yhdessä kukkaisen magnolian ja raikkaan kardemumman tuoksujen kanssa pysyvät käsiesi iholla sheavoin ja luomulaatuisen iltahelokkiöljyn uudistaessa ikääntyvää ihoa. Intensiivinen ja tehokas palkinto käsillesi.

Tuotteen ominaisuudet

Helposti imeytyvä, kuiville käsille ja ikääntyvälle iholle tarkoitettu, käsien ihoa tehokkaasti uudistava ja sen joustavuutta lisäävä voide. Vegaaninen, gluteeniton ja dermatologisesti testattu ja hyväksytty.

97%

koehenkilöistä koki ihonsa tuntuvan silkkisen sileältä*

*Itsearviointi 28 käyttöpäivän jälkeen
77%

koehenkilöistä kokee voiteen ravitsevan ihoa tehokkaasti*

*Itsearviointi 28 käyttöpäivän jälkeen
Natrue

Natrue

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnonkosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu laatumerkintä luonnonmukaiselle ja luonnolliselle kosmetiikalle, ja tuo selkeyttä tuoteviidakkoon. NaTruen tunnuksella merkityt tuotteet täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Lue lisää

Käyttö

Käyttö

Käyttö: Hiero voidetta väsyneisiin käsiin, ja kuivuus lievittyy nopeasti. Voit tehdä käsivoiteesta vieläkin täyteläisempää lisäämällä siihen muutaman pisaran Weleda Evening Primrose Age Revitalising Body Oil -vartaloöljyä.