Nursing Oil

Hiero, lämmitä ja stimuloi rintoja imetystä varten.

Täysin luonnonmukainen, manteliöljyä ja eteerisiä öljyjä sisältävä hierontaöljy auttaa rintojasi valmistautumaan terveelliseen imetykseen.

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Edistä tervettä maidoneritystä ja maidon virtausta lempeän hieronnan avulla. Erityisesti valikoidut luonnolliset eteeriset öljyt helpottavat imetystä .

 

Imettäminen on maailman luonnollisin asia, se on hyväksi vauvasi terveydelle ja sinun läheiselle yhteydellesi vauvaasi. Valmistaudu parhaaseen mahdolliseen kokemukseen käyttämällä rintaöljyä loppuraskauden aikana lämmittämään ja rentouttamaan rintojasi. Luonnollisia meiramin, fenkolin ja kuminan eteerisiä öljyjä on perinteisesti käytetty stimuloimaan maidon virtausta ja tukemaan maidon eritystä, kun taas rintojen hieronta tukee tervettä vapaata maidon virtausta ja lievittää jännitystä rinnoissa raskauden aikana.

Tuotteen ominaisuudet

Kehitetty yhdessä kokeneiden kätilöiden ja apteekkarien kanssa. Öljyhieronta hoitaa rintoja, stimuloi ihon verenkiertoa ja lämmittää rintarauhaskudosta. Säännöllinen rintojen hieronta auttaa koko imetysprosessia. Dermatologisesti testattu.

Natrue

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnonkosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu laatumerkintä luonnonmukaiselle ja luonnolliselle kosmetiikalle, ja tuo selkeyttä tuoteviidakkoon. NaTruen tunnuksella merkityt tuotteet täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Lue lisää

Vegan

Vegan-tunnuksestamme voi nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Kaikki yrityksen Vegan-tunnuksen omaavat tuotteet on merkitty selkeästi ja näkyvästi, ja ne ovat taatusti täysin vegaanista kosmetiikkaa.

Lue lisää

Käyttö

Käyttö

Käyttö: Hiero rintoja 38. raskausviikosta alkaen useasti päivässä pienin pyörivin liikkein. Vältä nännien aluetta, äläkä käytä öljyä juuri ennen imettämistä.