Pomegranate Creamy Body Wash

Hellävaraisesti puhdistava pehmeä suihkuvoide, aistillisesti tuoksuva.

Paljasta sisäinen kauneutesi hienostuneen, mietojen, puhdistavien aineiden ja eteeristen öljyjen tuottaman kiehtovan tuoksun välityksellä.

Avainkasvit

Granaattiomena

Äärimmäisyyksien tasapainottamisen mestari, joka stimuloi ja uudistaa

Opi lisää

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Hellävaraisesti puhdistava suihkuvoide. Luomugranaattiomenan siemenöljy virkistää aistejasi, ja ihostasi tulee täydellisen pehmeä. Ainutlaatuinen, naisellinen tuoksu.

 

Granaattiomena on viisas ja vahva kasvi, jonka arvostetut ominaisuudet olemme todenneet edelleen tehokkaiksi. Sen ihoa hellivä luomulaatuinen siemenöljy on yksi kermamaisen suihkuvoiteemme pääainesosista., Sitä täydentävät ihoasi uudistavat eri maanosista saatavat seesamin, auringonkukan ja macadam-pähkinän öljyt. Samalla kun lämmin vesi vapauttaa appelsiinin, davanan ja vaniljan hedelmäisen raikkaat, makeat tuoksut, miedot sokeripohjaiset puhdistusaineet pesevät pois päivän rasitusten jäljet, luovat harmonian ja keveyden tuntua ja tekevät ihostasi täydellisen pehmeän.

Tuotteen ominaisuudet

Suojaa kuivumiselta, säilyttää kosteuden, tasapainottaa ja virkistää. Ei sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita ja säilöntäaineita eikä mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita. Dermatologisesti testattu.

Natrue

Natrue

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnonkosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu laatumerkintä luonnonmukaiselle ja luonnolliselle kosmetiikalle, ja tuo selkeyttä tuoteviidakkoon. NaTruen tunnuksella merkityt tuotteet täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Lue lisää
Vegan

Vegan

Vegan-tunnuksestamme voi nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Kaikki yrityksen Vegan-tunnuksen omaavat tuotteet on merkitty selkeästi ja näkyvästi, ja ne ovat taatusti täysin vegaanista kosmetiikkaa.

Lue lisää

Käyttö

Käyttö

Käyttö: Käytä suihkussa tai kylvyssä saippuan sijasta. Hiero märälle iholle. Ei vaahtoa runsaasti. Huuhtele pois ja kosteuta iho tehokkaasti Pomegranate Regenerating Body Oil -vartaloöljyllä.