Pomegranate Firming Eye Cream

Tarkoitettu käytettäväksi erityisesti silmänympärysalueella

Vähentää ryppyjä ja naururyppyjä. Käytä pieni tippa tätä hajustamatonta anti aging -voidetta joka päivä. Suojaa ja tukee uusien solujen kasvua.

Avainkasvit

Granaattiomena

Äärimmäisyyksien tasapainottamisen mestari, joka stimuloi ja uudistaa

Opi lisää

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Hajustamaton kosteusvoide on kehitetty erityisesti herkkää silmänympärysihoa varten. Ikääntymismuutoksia hidastava, suojaava, tukee solujen uudistumista.

 

Pieni putkilo täynnä taikaa hymyileville silmille. Tämä hajusteeton, silkinkeveä voide vahvistaa herkintä ihoa ja vähentää samalla ikääntymisen merkkejä. Naururypyt ja muutkin tasoittuvat, iho kirkastuu ja saa koko päiväksi suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Luonnonmukaisesti kasvatetut granaattiomena ja hirssi auttavat soluja uudistumaan. Sinun tarvitsee vain hymyillä.

Tuotteen ominaisuudet

Vähentää juonteita ja ryppyjä, hajusteeton, antioksidantti. Ihoa ärsyttämätön. Oftalmologisesti ja dermatologisesti testattu, sopii myös piilolinssien käyttäjille.

23%

koehenkilöistä koki ryppyjen tasoittuneen.*

*Tutkittu 28 käyttöpäivän jälkeen.
Natrue

Natrue

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnonkosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu laatumerkintä luonnonmukaiselle ja luonnolliselle kosmetiikalle, ja tuo selkeyttä tuoteviidakkoon. NaTruen tunnuksella merkityt tuotteet täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Lue lisää
Vegan

Vegan

Vegan-tunnuksestamme voi nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Kaikki yrityksen Vegan-tunnuksen omaavat tuotteet on merkitty selkeästi ja näkyvästi, ja ne ovat taatusti täysin vegaanista kosmetiikkaa.

Lue lisää

Käyttö

Käyttö

Käyttö: Taputtele helmenkokoinen määrä hellävaraisesti silmänympärysalueelle aamuisin ja iltaisin