Pomegranate Firming Night Cream

Ihon yölliseen uusiutumiseen 40. ikävuoden jälkeen, soluja suojaava antioksidantti.

Nukkumaanmenoajan hemmottelua luontaisesti ikääntyvälle iholle. Tämän täyteläisen, ravitsevan voiteen sisältämä arvokas granaattiomenan siemenöljy auttaa ihosoluja uusiutumaan yöllä.

Avainkasvit

Granaattiomena

Äärimmäisyyksien tasapainottamisen mestari, joka stimuloi ja uudistaa

Opi lisää

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Koe kuinka tämä täyteläinen luomulaatuista granaattiomenan siemenöljyä sisältävä yövoide vähentää ryppyjä ja tukee solujen aktiivista uusiutumista yön aikana.

 

Kehosi ja mielesi tarvitsevat hyvät yöunet virkistyäkseen, ja ihosi nauttii rakkaudella valmistetusta kiinteyttävästä yövoiteesta. Granaattiomenan siementen arvokkaaseen öljyyn yhdistetään purasruoho- ja arganöljyjä. Nämä öljyt imeytyvät hellävaraisesti nukkuessasi, ne stimuloivat solujen kasvua, vähentävät ryppyjä ja parantavat ihosi kimmoisuutta ja tasaisuutta. Herää ja tunne ihosi raikkaus ja säteilevyys, sileys ja pehmeys. Ihosi on juuri niin nuori kuin miltä sinusta tuntuu.

Tuotteen ominaisuudet

Aktivoi luonnollista uusiutumista, tukee ihosolujen kasvua. Antioksidantti, joka suojaa vapailta radikaaleilta, vähentää ryppyjä ja kiinteyttää ihoa

74%

koehenkilöistä koki ihonsa tuntuvan kiinteämmältä*

*Itsearviointi 28 käyttöpäivän jälkeen
35%

koehenkilöistä koki ryppyjen tasoittuneen*

*Tutkittu 28 käyttöpäivän jälkeen.
Natrue

Natrue

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnonkosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu laatumerkintä luonnonmukaiselle ja luonnolliselle kosmetiikalle, ja tuo selkeyttä tuoteviidakkoon. NaTruen tunnuksella merkityt tuotteet täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Lue lisää
Vegan

Vegan

Vegan-tunnuksestamme voi nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Kaikki yrityksen Vegan-tunnuksen omaavat tuotteet on merkitty selkeästi ja näkyvästi, ja ne ovat taatusti täysin vegaanista kosmetiikkaa.

Lue lisää

Käyttö

Käyttö

Käyttö: Levitä kasvoille, kaulalle ja kaula-aukon alueelle ennen nukkumaanmenoa puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Käytä vain yhdellä kertaa helposti imeytyvä määrä. Voide toimii parhaiten heti Pomegranate Firming Serum -seerumin jälkeen.