Pomegrate Regenerating Body Lotion

Vartaloemulsion päivittäinen käyttö ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Kevyt, ravitseva ja aistillisen tuoksuinen koko vartaloa hoitava emulsio

Avainkasvit

Granaattiomena

Äärimmäisyyksien tasapainottamisen mestari, joka stimuloi ja uudistaa

Opi lisää

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Vartaloemulsio, joka sisältää luomugranaattiomenan siemenöljyä ja runsaasti solujen uudistumista edistäviä antioksidantteja. Ikääntyvästä ihosta tulee samettisen pehmeä ja huomattavasti entistä kiinteämpi.

 

Koska haluat ihosi pysyvän pehmeänä, kannattaa pitää myös Pomegranate Regenerating Body Lotion -vartaloemulsio aina ulottuvilla. Luonnonmukaisten ainesosien, kuten ihoa hellivän luomugranaattiomenan siemenöljyn, hienostuneen aprikoosinkiviöljyn ja ravitsevan sheavoin täyteläisestä sekoituksesta Weleda on luonut kevyen, aistillisen tuoksuisen voiteen, joka on tarkoitettu hellimään ihoa, joka ei vielä tarvitse ikääntyä. Päivittäinen käyttö stimuloi solujen uusiutumista, suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja tekee ihostasi kauttaaltaan samettisen pehmeän, luonnonmukaisesti.

Tuotteen ominaisuudet

Tukee solujen uusiutumista, sisältää runsaasti antioksidantteja, kiinteyttää ja tasoittaa. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita ja väriaineita eikä mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita 

Natrue

Natrue

Luonnonkosmetiikka ei aina ole luonnonkosmetiikkaa. NaTrue on ensimmäinen kansainvälisesti tunnustettu laatumerkintä luonnonmukaiselle ja luonnolliselle kosmetiikalle, ja tuo selkeyttä tuoteviidakkoon. NaTruen tunnuksella merkityt tuotteet täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Lue lisää
Vegan

Vegan

Vegan-tunnuksestamme voi nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Kaikki yrityksen Vegan-tunnuksen omaavat tuotteet on merkitty selkeästi ja näkyvästi, ja ne ovat taatusti täysin vegaanista kosmetiikkaa.

Lue lisää

Käyttö

Käyttö

Käyttö: Käännä pullo ylösalaisin ja ravista ennen ensimmäistä käyttökertaa. Levitä koko vartalolle. Imeytyy nopeasti ja sopii päivittäiseen käyttöön.