Keitä me olemme

Weledan tavoitteena on ylläpitää, edistää ja parantaa ihmisten terveyttä.

Weledan tavoitteena on ylläpitää, parantaa ja elvyttää ihmisten terveyttä. Vuonna 1921 oman lääkekasvipuutarhan omistavana lääkelaboratoriona toimintansa aloittanut yritys on tänä päivänä maailman johtava laajakäyttöisen luonnonkosmetiikan sekä antroposofiseen terapiaan tarkoitettujen lääkkeiden valmistaja.

Ihmisten palveluksessa

Nykyään Weledalla on edustajia yli 50 maassa kaikilla viidellä mantereella. Kolme päätoimipaikkaamme sijaitsevat edelleen siellä, missä Weledan tarina alkoi: Sveitsin Arlesheimissa lähellä Baselia, Saksan Schwäbisch Gmündissä lähellä Stuttgartia ja ranskalaisessa Huninguen kaupungissa, Elsassissa. Näissä keskuksissa ja yrityksemme sivuliikkeissä ympäri maailman Weleda tuottaa satoja luonnonkosmetiikkatuotteita ja tuhansia lääketuotteita, joista osa tuotetaan edelleen omien puutarhojemme lääkekasveista.

 

Luonnon ja ihmisten vastuullinen kohtelu on aina ollut osa liiketoimintaamme siitä lähtien, kun Rudolf Steiner ilmaisi visionsa yrityksestä, joka toimisi täysin ihmisiä ja koko maailmaa palvellen. Kestävä kehitys on osa juuriamme puhuttiinpa reilusta kaupasta, biodynaamisesta viljelystä tai työntekijöidemme kehityksen tukemisesta.

Weleda tänään

Pienestä vajasta Sveitsissä alkanut toiminta on laajentunut nykypäivän kansainväliseksi yhtiöksi, jolla on 2 000 työntekijää 50 maassa.

Lue lisää Weledan nykyisestä toiminnasta

Arvomme

Seitsemän pysyvää periaatetta, joiden avulla sitoudumme planeettamme, ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen.

Lue 7 periaatettamme