Kestävä kehitys

Perinteet ja innovaatiot ovat Weledalle yhtä tärkeitä. Ne ovat ympäristöä koskevan sekä sosiaalisen ja taloudellisen kestävän kehityksen kolmen perusarvon perustekijät.

Tunnemme vastuumme

Sitoutumisemme ympäristöstä huolehtimiseen kattaa luonnon monimuotoisuuden edistämisen, raaka-ainehankinnat, luonnonvarojen tuhlaamattoman käytön ja pakkausten ympäristöystävällisyyden.

Tunnemme vastuumme

Kestävää kehitystä edistävä liiketoiminta

Kestävä kehitys merkitsee talouden kannalta sitä, että maapallon resursseja ei käytetä nopeammin kuin luonto ehtii niitä uudistaa. Tuottavuus on tulosta ekosysteemien menestymisestä ja yhteisöjen elinvoimaisuudesta.

Taloudellisesti kestävä kehitys

Toiminnan eettisyys

Sosiaalisesti orientoituneena yrityksenä meille on tärkeää huolehtia myös työntekijöiden, tavarantoimittajien ja liikekumppanien turvallisuudesta, henkilökohtaisesta kehityksestä ja yleisestä terveydestä.

Sosiaalisesti kestävä kehitys

Weledan sitoutuminen kestävän kehityksen kolmeen perusarvoon

Koska maailman väkiluvun odotetaan nousevan seitsemästä yhdeksään miljardiin vuoteen 2050 mennessä, vähenevien luonnonvarojen kysyntä kasvaa. Weledan perustajan Rudolf Steinerin antroposofisten ideoiden mukaan meidän on tehtävä parhaamme tukeaksemme kaikkien riittävää elintasoa tänään tinkimättä silti tulevien sukupolvien tarpeista.

 

Weleda pyrkii toteuttamaan tämän suojelemalla ja kunnioittamalla ympäristöä ja sen monimuotoisuutta, kohtelemalla ja palkitsemalla työntekijöitä, kumppaneita ja yhteisöjä reilusti ja rakentamalla eettistä taloutta, joka mieluummin luo kuin vähentää arvoa.

 

Tietämys, jonka olemme saavuttaneet harjoittamalla täysin kestävään kehityksen ehtojen mukaista liiketoimintaa yli 90 vuoden ajan, tekee brändistämme ja tuotteistamme ainutlaatuisia.

Refreshing Body Lotion

24 h kosteutus ja välitön virkistys

Citrus Deodorant

Sitruksen raikas luonnollinen deodorantti

Citrus Creamy Body Wash

Luonnollinen suihkuvoide, jossa tuoksuu raikas sitrus