Weledan perintö

Visio on yli 90 vuotta myöhemmin edelleen ajankohtainen

Vielä tänäkin päivänä Weleda on pysynyt uskollisena perustajiensa vahvoille henkisille periaatteille, ja niiden vaikutukset heijastuvat koko yritykseen.

Weledan perustivat vuonna 1921 itävaltalainen filosofi ja luonnontieteilijä Rudolf Steiner, alankomaalainen lääkäri Ita Wegman ja müncheniläinen kemisti ja apteekkari Oskar Schmiedel. Yrityksen olemassaolo ja sen nykyinen toiminta perustuvat edelleen antroposofian filosofiseen perustaan ja tähän tietämykseen sisältyviin tärkeisiin arvoihin.

Kuinka kaikki alkoi

Kaikki alkoi sairaalasta ja lääkelaboratoriosta

Vuodesta 1921

Visionääri

Weledan henkinen ja filosofinen perustaja

Rudolf Steiner

Hän vei teorian käytäntöön

Tarkkanäköinen nainen, jolla oli vahva näkemys lääketeteellisen hoidon uudistamisesta

Ita Wegmann

Weledan johtaja 35 vuoden ajan

Antroposofisten lääkkeiden ja luonnonkosmetiikan tuotannon käynnistäjä

Oskar Schmiedel

Yritys, joka perustuu antroposofiaan: 'ihmisen viisauteen'

Antroposofia on eurooppalaiset juuret omaava henkinen maailmankatsomus, joka on nyt vakiinnuttanut asemansa ympäri maailman. Sen nimesi ja muodosti Weledan perustaja Rudolf Steiner, jonka käännöksen mukaan nimi tarkoittaa ’ihmisen viisautta’. Vastoin joitakin nykyisiä yliopistomaailman käytäntöjä Steiner viittasi käsitteellä henkimaailman tutkimiseen tieteellisen ja henkisen kokemuksen kautta, ja tälle hän omistautui työssään. Steinerin antroposofian lähtökohtina ovat tarkka tieteellinen ajattelu ja tarkat tutkimusmenetelmät, joiden käyttö on alunperin ollut aineelliseen maailmaan rajoittunutta, mutta joita sitten laajennettiin tieteellisin menetelmin myös henkistä maailman tutkimiseen sopiviksi.

Maailmanlaajuinen oppijärjestelmä

Antroposofian perusti filosofi ja luonnontieteilijä Rudolf Steiner yhdessä samanhenkisten kollegojensa kanssa. Tämä maailmankatsomus vaikutti moniin tieteenaloihin, kuten koulutukseen, arkkitehtuuriin, taiteeseen ja lääketieteeseen, ja sen vaikutus on edelleen havaittavissa Weledan päivittäisessä toiminnassa.

Antroposofia

Soveltaminen nykyaikaiseen yrityselämään

Nämä arvot ulottuvat kaikkiin Weledan toimintoihin, biodynaamiseen viljelyyn, henkilökunnan ja osakkeenomistajien reiluun kohteluun, kestävän kehityksen ehdot täyttäviin valmistusprosesseihin ja kosmetiikka- ja lääketuotteisiin. Jatkamme kehitystyötä monissa maissa sitoutuneiden ihmisten avulla, jotka arvostavat ilmapiiriämme. Weleda on nyt maailman johtava antroposofisiin hoitoihin tarkoitettujen luonnonmukaisten luomukosmetiikka- ja lääketuotteiden valmistaja.

Iris Hydrating Night Cream

Luonnollinen yövoide pintakuivalle iholle

Iris Hydrating Day Cream

Luonnollinen päivävoide kuivalle iholle