YOU
ARE
NATURE.

Kaikki sinussa on luonnollista.

Tunnetko olosi elinvoimaisemmaksi luonnon helmassa? Ei ihme! Luonto on osa meitä, ja me olemme osa luontoa. Luonnollinen kauneutemme kasvaa, kehittyy, kukoistaa ja hehkuu luonnon ehdoilla ja luonnon tahdissa. Kun pysähdyt hetkeksi ajattelemaan, huomaat pian, kuinka paljon meillä on yhteistä luonnon kanssa. Juuri siksi sekä sisäinen että ulkoinen kauneutesi pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun vietät aikaa luonnossa. You are nature!

Luonto tarjoaa kaiken, mitä tarvitset.

Lue lisää ja katso, miten syvä yhteys luontoon sinullakin on.

Säilytä yhteytesi luontoon Weledan avulla.

Valitse Weledan luonnolliset ihonhoitotuotteet!

Skin Food

Valittu parhaaksi yleisvoiteeksi

Almond Soothing Facial Cream

Mieto luonnollinen kasvovoide herkälle iholle

Calendula Nappy Change Cream

Vähentää pepun punoitusta jo vastasyntyneestä alkaen

Skin Food Light

Kevyt luonnollinen ihovoide kuivalle iholle

Luonnon voimaa jo vuodesta 1921.

Weleda on ollut vihreä kauneudenhoitobrändi jo kauan ennen kuin vihreydestä tuli trendikästä. Jo lähes sadan vuoden ajan olemme keskittyneet luonnolliseen kauneuteen, pysyneet uskollisina arvoillemme, saavuttaneet tärkeitä virstanpylväitä ja kehittäneet kokonaisvaltaisia lähestymistapoja kasvuun ja luonnollisten ihonhoitotuotteiden valmistukseen. Monien tuotteiden kohdalla luotamme edelleen alkuperäisiin resepteihin, jotka antavat energiaa, korostavat luonnollista kauneutta ja pitävät sinusta hyvää huolta.

Usko luonnon voimaan.

Uskomme, että keholla on voima parantaa itse itsensä ja että luonnollinen kauneus syntyy yhteydestä luontoon. Weledan tehokkaat ja luonnolliset ihonhoitotuotteet tukevat kehon omia luonnollisia toimintoja. Autamme sinua säilyttämään yhteyden luontoon, mikä saa kehosi voimaan paremmin ja näyttämään paremmalta. Tämä tekee Weledasta ainutlaatuisen. You are nature!

Huolellisesti valikoidut kasvien tehoaineet.

Yksi tehokasveistamme on ruusu, kaikkien kukkien kuningatar, joka hemmottelee kehoa ja mieltä kauneudellaan ja suloisella tuoksullaan. Wild Rose -sarjan tuotteissa käytetään muun muassa orjanruusua, josta uutettu öljy pitää ihon kauniina ja tasaisena. Damaskonruusu puolestaan antaa Wild Rose -sarjan tuotteille niiden hurmaavan tuoksun, joka hemmottelee aisteja ja rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä.

Löydä luonnollinen kumppanisi.

Weledan luonnolliset ihonhoitotuotteet antavat ihollesi kaiken, mitä se tarvitsee voidakseen hyvin ja näyttääkseen kauniilta. Käytämme tuotteiden valmistuksessa tehokkaita luonnollisia ainesosia, jotka auttavat sinua löytämään luonnollisen kauneutesi. Valitse luonnolliset ihonhoitotuotteet jo tänään – you are nature!

Skin Food

Valittu parhaaksi yleisvoiteeksi

Almond Soothing Facial Cream

Mieto luonnollinen kasvovoide herkälle iholle

Calendula Nappy Change Cream

Vähentää pepun punoitusta jo vastasyntyneestä alkaen

Skin Food Light

Kevyt luonnollinen ihovoide kuivalle iholle