PEHMENTÄVÄT VARTALOVOITEET LUONNOSTA

Uudet Weleda vartalovoiteet tukevat sisäistä voimaa, tasapainoa ja ihon kauneutta.

Tue ihosi luonnollista kauneutta. Weledalla on 100 vuoden kokemus luonnonmukaisista tuotteista. Vartalovoiteemme ovat 100 % luonnonmukaisiksi sertifioituja, koostumuksillaan, jotka eivät jätä ihoa tahmekasi ja imeytyvät nopeasti. Vartalovoiteissamme on 100 % luonnolliset, talon omien parfymistien kehittämät tuoksut (pois sulkien hajusteeton vartalovoiteemme). Kaikki vartalovoiteemme on dermatologisesti testattua sekä NATRUE-standardien mukaisesti sertifioituja.

Vahvista ihoasi, luonnollisesti

Vahvista ihoasi, luonnollisesti

Uudet Weledan vartalovoiteet on tehty 100 % luonnonmukaisista raaka-aineista, jotka ravitsevat, harmonisoivat sekä vahvistavat ja tukevat ihoasi. Kaikkien vartalovoiteiden pohjana on käytetty puhtaita kasviöljyjä, jotka on uutettu siemenistä tai auringon kypsyttämistä hedelmistä, täynnä luonnonmukaista energiaa. Kaikki luonnonmukaiset kasviöljyt on huolellisesti valikoituja niiden ihoa hyödyntävien ominaisuuksien mukaan – tukien ihon omaa luonnollista elinvoimaa. Tue ihoasi, yhdistäen voimasi luonnon kanssa.

  • Lisää ihon kosteutta

  • Täynnä luonnonmukaisia raaka-aineita, kuten kasviöljyjä ja uutteita

  • Dermatologisesti testattuja

  • Pullot * tehty 97% kierrätetystä PET muovista

* Poislukien korkki ja etiketti

Uusi vartalovoide -linjamme on kehitetty jokaiselle ihotyypille sopivaksi.

Valitse mikä Weleda Body Lotion sopii sinun ihotyypillesi.

Skin Food Body Lotion

Syvästi ravitseva ja hemmotteleva
200 ml

Sensitive Body Lotion

Rauhoittaa välittömästi herkkää ihoa
200 ml

Refreshing Body Lotion

24 h kosteutus ja välitön virkistys
200 ml

Revitalising Body Lotion

Palauttaa ihosi kosteustasapainon
200 ml

Harmonising Body Lotion

Hemmottelevaa ja kosteuttavaa hoitoa, jolla saat sileämmän ihon
200 ml

Uusi vastuullinen pakkaus

Uusi vastuullinen pakkaus

Weledan uusien vartalovoiteiden pakkaukset on tehty 97 % kierrätetystä muovista ja sekä pullo että korkki ovat 100 % kierrätettävää. Weleda tekee jatkuvasti töitä kehittääkseen ja löytääkseen uusia kestäviä vaihtoehtoja, jonka vuoksi vartalovoit tulevat myös ilman erillistä päälipakkausta.

Luonnon monimuotoisuus ja vastuullisuus

Luonnon monimuotoisuus ja vastuullisuus

Weledan vartalovoide -sarja täyttää UEBT Ethical Biotrade -tunnuksen spesifiset ja tiukat vaatimukset. UEBT vakuuttaa, että raaka -aineita hankittaessa luonnon monimuotoisuus säilytetään ja sitä käytetään vastuullisesti ja että kaikkia ketjun osapuolia kohdellaan tasapuolisesti ja heille maksetaan oikeudenmukaisesti. Sertifikaatti, joka sisältää sekä ekologiset, sosiaaliset ja taloudelliset aspektit, Weleda kantaa sitä ylpeänä.

Raaka-aineet 100 % luonnollista alkuperää.

Raaka-aineet 100 % luonnollista alkuperää.

Weledan vartalovoiteet ovat 100 % luonnonmukaisista raaka-aineista. Raaka-aineet on valittu tarkoin, jotta ihosi saa juuri sitä luonnollista hoivaa, jota se kaipaa. Weleda tuotteilla on NATRUE -tunnus, joka auttaa kuluttajia tunnistamaan mitkä tuotteet ovat oikeasti luonnonmukaisia tai luomua.