LÖYDÄ
VIIKUNAKAKTUS.

LÖYDÄ VIIKUNAKAKTUS

Weledan uusin löytö luonnosta. Tämä uskomaton kasvi on sopeutunut menestymään kuivassa ilmastossa lukitsemalla kosteuden sisäänsä. Weleda on uuttanut kasvin vettä sitovia ominaisuuksia ja luonut uuden All-Day Hydration -tuotesarjan.

Cactus Hydrating Face Care

Cactus Hydrating Facial Mist

Kasvosuihke, joka antaa iholle sen kaipaaman virkistävän kosteuspommin
100 ml

LUONNON RATKAISU INTENSIIVISEEN KOSTEUTUKSEEN

LUONNON RATKAISU INTENSIIVISEEN KOSTEUTUKSEEN

Viikunakaktus sisältää runsaasti polysakkarideja, jotka tunnetaan kyvystään sitoa vettä. Weledalla on lähes 100 vuoden kokemus tehoaineiden uuttamisesta kasveista. Nyt olemme muuntaneet viikunakaktuksen vettä sitovat ominaisuudet uudeksi All-Day Hydration -tuotesarjaksi. Viikunakaktuksella on tieteellisesti todistettu olevan tehokkaasti kosteuttava vaikutus ihollesi. Tämä on uusi täysin luonnollinen uute, jonka valmistusprosessille on haettu patenttia Euroopassa.

WELEDAN KOSTEUTTAVA KAKTUSUUTE*

  • Täysin luonnollinen uute orgaanisesta viikunakaktuksesta

  • Tieteellisesti todistettu syväkosteuttavan ihoa

  • Sisältää runsaasti vettä sitovia polysakkarideja

*Valmistusprosessille haettu patenttia Euroopassa

HANKIMME VIIKUNAKAKTUKSEN EETTISISTÄ LÄHTEISTÄ

HANKIMME VIIKUNAKAKTUKSEN EETTISISTÄ LÄHTEISTÄ

Weleda käyttää paljon aikaa laadukkaiden, orgaanisten raaka-aineiden etsintään, eikä käyttämämme viikunakaktus ole poikkeus. Hankimme raaka-aineemme Meksikosta. Maaperä ja sadonkorjuuaika vaikuttavat sen tehokkaiden vettä sitovien ominaisuuksien kehittymiseen. Olemme ylpeitä läpinäkyvästä ja eettisestä toimitusketjustamme, joka tekee hyvää ihmisille ja luonnon monimuotoisuudelle. Weleda on yksi harvoista kauneustuotemerkeistä, joka tekee yhteistyötä UEBT:n kanssa. UEBT (Union for Ethical Biotrade) on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tukee ja tarkistaa vastuullista raaka-aineiden hankintaa ("Sourcing with Respect").