USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET (FAQ, FREQUENTLY ASKED QUESTIONS)

Kysymyksiä ja vastauksia Weledan vartalonhoitotuotteista

Minkä takia tuotteissa käytetään alkoholia?

Aloholiin uuttamisen avulla saadaan talteen arvokkaat kasviuutteet (sekä vesi- että rasvaliukoiset ainesosat). Alkoholilla on myös säilöviä ominaisuuksia, jolloin ei tarvitse lisätä keinotekoisia säilöntäaineita. Weledan käyttämä alkoholi on tuotettu luomuviljasta, jolloin se on täysin luonnonmukaista. Alkoholi antaa tuotteelle myös miellyttävän rakenteen.

 

Kuivattaako alkoholi ihoa?

Yksikään Weledan tuote ei kuivata ihoa. Alkoholipitoisuus kasviuutteessa on niin alhainen, että se ei vaikuta ihoa kuivattavasti. Tuotteisiin on lisätty muita luonnon raaka-aineita tasapainottamaan öljy- ja kosteustasapainoa. Weledan ihonhoitofilosofia perustuu ihon vahvistamiseen ja parantamiseen, joten missään tapauksessa ei käytetä raaka-aineita jotka voivat vahingoittaa tai kuivattaa ihoa.

 

Mitä vartalonhoitotuotteita voi suositella vegaaneille?

Muutamissa Weledan ihonhoitotuotteissa on käytetty eläinkunnasta peräisin olevia raaka-aineita kuten mehiläisvahaa ja villarasvaa. Tuotteet jotka sisältävät mehiläisvahaa (b) tai villarasvaa (u) ovat:

  •  Aloe Vera Body Lotion (b)
  • Wild Rose Body Lotion (b)
  • Birch Body Scrub (b)
  • Foot Balm (b), (u)
  • Skin Food (u), (b)
  • Sea Bucthorn Hand Cream (b)
  • Everon Lip Balm (b)

 

Voivatko pienet lapset käyttää vartalonhoitotuotteita?

Kaikki vartalonhoitotuotteet ovat hyvin hellävaraisia. Siitä huolimatta suosittelemme lasten- ja vauvasarjan tuotteita pienille lapsille, sillä ne on suunniteltu ja testattu erityisesti lasten herkälle iholle.

 

Millä perustein pakkaukset on valittu? Ovatko ne ympäristöystävälliset?

Kaikki pakkaukset ovat ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä. Lasipulloja käytetään minissa tuotteissa, koska nesuojaavat tuotetta lämpötilan vaihteluilta ja valolta. Näin ollen tuotteissa ei tarvitse käyttää keinotekoisia säilöntäaineita. Tummat lasipullot voidaan myös kierrättää lasinkeräyksessä.

 

Weleda käyttää myös alumiinia pakkausmateriaalina. Se voidaan myös kierrättää ja lajitella metallinkeräykseen. Alumiinituubi takaa tuotteelle hyvän kestävyyden, koska se ei päästä ilmaa sisäänsä, jolloin keinotekoisia säilöntäaineita ei tarvita.

 

Tietyissä tuotteissa pakkaukset ovat muovituubeja, jotka kierrätetään muovinkeräyksessä. Valitut pakkausmateriaalit riippuvat tuotteen koostumuksesta. Muovipakkaukset eivät lisää tuotteen kestävyyttä yhtä hyvin kuin alumiini- tai lasipakkaukset. Näin ollen muovipakkauksia on käytetty tuotteissa jotka usein käytetään loppuun nopeasti kuten esimerkiksi suihkuvoiteet. Lisäksi tietyt öljyt ja uutteet voivat reagoida muovin kanssa, jolloin muovipakkauksia ei voida käyttää. Kierrätettävää kartonkia käytetään ulkopakkauksissa.

 

Miten ihonhoitotuotteet on testattu?

Weleda on erityisen varovainen ihonhoitotuotteiden testauksessa ja ne on suoritettu lääketuotteita koskevien korkeiden kriteerien mukaisesti. Näin ollen testit täyttävät korkeammat kriteerit, mitä kosmetiikkatuotteilta vaaditaan.

 

Weleda ei ole koskaan testannut tuotteitaan tai käyttämiään raaka-aineita eläimillä. Sen sijaan Weledan käyttämä itsenäinen instituutti Saksassa, Derma Consult Concept GmpH, suorittaa dermatologiset testit. Yrityksen ihotautilääkärit ja dermatologit suorittavat testit vapaaehtoisilla henkilöillä, jonka jälkeen tulokset lähetetään Weledalle. Pakkauksiin on merkittynä tuotteiden testatut ja dokumentoidut vaikutukset.