AKTIVOI
LUONNOLLISEN
KOLLAGEENIN VOIMAN

THE NEW CONTOURING FACE CARE

Aktivoi luonnollisen kollageenin voima.

Kaikki, mitä tarvitset ihon ikääntymisen hidastamiseen, on sisälläsi. Weledan uusi kypsälle iholle tarkoitettu Contouring Face Care auttaa sinua aktivoimaan sen. Sen ainutlaatuinen koostumus, jossa on orgaanista sinistä gentiania ja edelweissia, kiinteyttää ihoa uudelleen ja vähentää tehokkaasti syviä ryppyjä. Tutustu täyteläisempään ihoon, tasaiseen ihonväriin ja luonnollisimpaan, itsevarmimpaan itseesi.

Luonnon kauneuden salaisuudet kypsälle iholle

Todella tehokas, todella luonnollinen, todella sinä

Todella tehokas, todella luonnollinen, todella sinä

Koe Sveitsin Alppien kasviston voima Weledan Contouring Face Care -sarjassa. Innovatiiviset koostumukset, jotka sisältävät 100 % luonnollista Collagen+ Active Complex -yhdistelmää, tiivistävät ja pehmentävät ihoa tehokkaasti ja tasapainottavat pigmenttiä tasaisen ihon aikaansaamiseksi.

  • Lisää ihon luonnollista kollageenia 60 % 1

  • 88 %:lla näkyy syvien ryppyjen vähenemistä 2

  • 79 %:lla kasvojen ääriviivat ovat terävämmät 3

  • 100 % havaitsee kimmoisuuden lisääntyneen 4

  • 100 % sertifioitu luonnollinen hoito

1 Collagen+ Active Complex: in-vitro
2 Contouring Face Serum: käyttötesti, 34 koehenkilöä, käyttö kahdesti päivässä, 2 viikkoa.
3 Contouring Day Cream: mitattu käytönaikaisessa testissä, 34 koehenkilöä, kaksi kertaa päivässä, 2 viikkoa.
4 Contouring Day Cream: käytönaikainen tutkimus, 35 koehenkilöä, käyttö kahdesti päivässä, 4

Aktivoi luonnollisen kollageenin voima.

Aktivoi luonnollisen kollageenin voima.

Kasvipohjaisen koostumuksemme salaisuus on luonnollisen kollageenin stimuloiminen, joka on ihosi avainproteiini, joka antaa ihollesi rakennetta, kiinteyttä ja kimmoisuutta. Iän myötä luonnollinen kollageenin tuotanto vähenee ja kasvojen ääriviivat menettävät määrittelynsä. Patenttia odottava COLLAGEN+ ACTIVE COMPLEX -yhdistelmämme, jossa on orgaanista sinistä gentiania, orgaanista edelweissia ja centella asiaticaa, torjuu tehokkaasti ihon ikääntymistä lisäämällä ihon luonnollista kollageenia ja suojaamalla tehokkaasti kollageenin häviämiseltä. Näytät ja tunnet itsesi luonnollisen kauniiksi ja saat terävämmät ääriviivat ja vähentyneet syvät rypyt.

Terävöittää kasvojen ääriviivoja. Kirkastaa hymyäsi.

Seuraa meitä Sveitsin Alppien vuoristomaisemiin ja tutustu siihen, miten luonnonmukaisen sinisen gentianin, luonnonmukaisen edelweissin ja centella asiatican arvokas sekoitus vapauttaa ihosi luonnolliset elvyttävät voimat.

Juhli luonnollista itseäsi.

Erityisesti kypsälle iholle suunniteltu Weledan Contouring Face Care -kasvohoitosarja tehostaa päivittäistä kauneusrutiiniasi.

Aamurutiini

Aloita päiväsi herättämällä ihosi luonnolliset elvyttävät voimat patenttia odottavalla Collagen+ Active Complex -yhdistelmällämme.

Yöllinen rutiini

Uudista ihoasi yön yli orgaanisen sinisen gentianin ja orgaanisen edelweissin tehokkaalla yhdistelmällä.

Planeettamme luonnon kauneuden suojeleminen

Planeettamme luonnon kauneuden suojeleminen

Weleda Contouring Face Care antaa tehokkaan panoksen sekä ihollesi että ympäristöllesi. Kaikki koostumukset ovat 100-prosenttisesti sertifioitua luonnonmukaista ihonhoitoa, ja yli 80 % kasvipohjaisista raaka-aineistamme on sertifioitua luomua. Weleda on UEBT-vaatimusten mukainen, mikä takaa, että sen luonnolliset ainesosat hankitaan ihmisiä ja luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Yhdessä voimme suojella luonnon kauneutta.

Kauneus määräytyy luonteen, ei iän mukaan.

Kauneus määräytyy luonteen, ei iän mukaan.

Kauneus on käsite, joka on kiehtonut ihmiskuntaa ikimuistoisista ajoista lähtien. Historian saatossa on syntynyt erilaisia kauneusstandardeja, jotka usein liittyvät fyysisiin ominaisuuksiin, kuten nuoruuteen, symmetriaan ja virheettömään ulkonäköön. Yhteiskunnan kehittyessä syvällinen totuus on kuitenkin käynyt yhä selvemmäksi: kauneuden määrittelee luonne, ei ikä.

Vaikka on kiistatonta, että nuorekkaat piirteet on perinteisesti yhdistetty kauneuteen, tämä näkökulma on rajallinen eikä se tavoita kauneuden todellista olemusta. Ikä tuo mukanaan runsaasti kokemusta, viisautta ja luonnetta, jotka voivat valaista ihmisen sisäistä kauneutta tavalla, johon mikään pinnallinen ominaisuus ei pysty. Kauniin luonteen omaavasta ihmisestä lähtevä säteily on tarttuvaa ja vangitsevaa, se vetää muita puoleensa ja luo positiivisen auran, joka ylittää kaikki ajalliset rajoitukset.

Mitä me edustamme

Mitä me edustamme

Weleda on sitoutunut kunnioittamaan, suojelemaan ja kasvattamaan ihmiskunnan ja luonnon välistä parantavaa suhdetta yhteisen hyvinvointimme edistämiseksi tulevaisuudessa.

Tutustu uskomuksiimme