EHKÄISE JA VÄHENNÄ RASKAUSARPIA

Uusi Weleda Stretch Mark -vartalovoi

Tehokas mutta luonnollinen raskausajan ihonhoito, jonka käyttö kestää vain hetken. Kasvavalle vatsalle on helppo antaa sen tarvitsemaa hoitoa – kiireisenkin elämän keskellä. Tämä nopeasti imeytyvä vartalovoi on ihanteellinen lyhyempiin hierontoihin, esimerkiksi aamuisin ennen pukeutumista.

Stretch Mark Body Butter

Ehkäisee raskausarpia raskauden aikana
150 ml

TODISTETTU TEHOKKUUS
LUONNOLLINEN KOOSTUMUS:

TODISTETTU TEHOKKUUS
LUONNOLLINEN KOOSTUMUS:

Weleda Stretch Mark -vartalovoi parantaa luonnollisesti ihon kimmoisuutta ja ehkäisee raskausarpia. Kaikki, mitä ihosi hoitamiseen tarvitaan, löytyy luonnosta: Ravitseva koostumus on valmistettu rohtosammakonputken -uutteista, luomu sheavoista, täyteläisestä kaakaovoista ja arvokkaista öljyistä. Luo yhteys vauvaasi hieromalla vatsaasi ravitsevalla öljyllä, joka on 100 % luonnollista alkuperää.

  • 89 % huomasi raskausarpien vähentyneen selkästi*

  • 100 % yksimielisyys: Iho tuntuu mukavammalta **

  • 100 % yksimielisyys: kosteuttaa ihoa intensiivisesti**

  • Kehitetty farmaseuttien ja kätilöiden kanssa

* Kliininen käyttötesti, 37 naista 12 viikon jälkeen, käyttö kahdesti päivässä, käyttötesti 40 naista 8 viikon jälkeen, käyttö kahdesti päivässä

Kokeili ja testasi raskausarpiinsa

Kokeili ja testasi raskausarpiinsa

Testasimme tuotettamme naisten raskausarpiin. Kuva otettiin samasta raskausarvesta neljän viikon Weleda Stretch Mark -vartalovoin käytön jälkeen, ja selkeä ero on huomattavissa*. Huomaa, että tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

*Kliininen käyttötesti 37 naisella 12 viikon ajan. Tuotetta levitetään kahdesti päivässä hieromalla.

Helppo lisäys jokapäiväiseen rutiiniisi

Raskaana olevaa vartaloasi on helppo hemmotella ylimääräisellä rakkaudella ja huolenpidolla. Ota vain hetki itsellesi, ja lyhyen hieronnan jälkeen olet valmis lähtemään ja tuntemaan olosi mukavaksi ihossasi. Katso video nähdäksesi, kuinka tuote toimii.

Raaka-aineet 100 % luonnollista alkuperää

Raaka-aineet 100 % luonnollista alkuperää

Tämä innovatiivinen koostumus on valmistettu rohtosammakonputkesta ja krookus sipuliuutteista sekä rikastettu arvokkailla luomu shea- ja kaakaovoilla, luomujojoba- ja auringonkukansiemenöljyllä. Rohotosammakonputken tiedetään parantavan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttävän sitä ja näin ollen ehkäisevän raskausarpia.

Tuoksu kehitetty raskaana oleville naisille

Tuoksu kehitetty raskaana oleville naisille

Osa naisista on herkkiä tuoksuille raskauden aikana. Suunnittelimme tuoksumme erityisesti raskaana oleville naisille ja testasimme sitä heidän kanssaan. Hienovarainen, kukkainen tuoksu, joka sisältää ruusua, nerolia ja mirhaa on raikas, mutta hienovarainen. Tuoksu auttaa sinua rentoutumaan ja tuntemaan olosi rauhallisemmaksi.

Puhtaimmat raaka-aineet luonnosta

Anna itsellesi sekä vauvallesi parasta luonnosta. Ihonhoitoa, joka tukee sinun ja vauvasi ihoa elämän kaikissa vaiheissa.

Calendula Body Oil unperfumed

Ihoystävällinen luonnollinen vauvaöljy
200 ml

Calendula Nappy Change Cream

Vähentää pepun punoitusta jo vastasyntyneestä alkaen
75 ml

Calendula Shampoo & Body Wash

Hellävarainen iholle, hellävarainen silmille
200 ml

Calendula Body Creme

Luonnollinen vauvan ihovoide, joka pehmentää ihoa
75 ml